Υπεγράφη η σύμβαση ανάπλασης χώρου αναψυχής Τσοτυλίου

3 Ιουνίου 2022
13:00
Κανένα σχόλιο

 

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ζευκλή και από τον κ. Παναγιώτη Τσιαούση, νόμιμο εκπρόσωπο της κοινοπραξίας «ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΟΥΣΗ Ο.Ε. – ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ», σύμβαση με αντικείμενο την ανάπλαση του χώρου αναψυχής στο Τσοτύλι και περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:

  • Διαμόρφωση του χώρου
  • Κατασκευή κερκίδας
  • Δημιουργία στεγασμένου χώρου με ανοικτό αναψυκτήριο
  • Δημιουργία υδάτινων στοιχείων
  • Τοποθέτηση κατάλληλου αστικού εξοπλισμού, όπως καθίσματα, φωτιστικά, κάδους
  • Διαμόρφωση κατάλληλων επιφανειών πρασίνου

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στις 491.572,90 ευρώ και η χρηματοδότησή της θα πραγματοποιηθεί από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» / CLLD LEADER και από την Π.Δ.Μ..

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών των οικισμών και η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.