Ενεργειακή αναβάθμιση του Επισκοπείου Τσοτυλίου

22 Ιουνίου 2022
13:38
Κανένα σχόλιο

 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, κ.κ. Αθανάσιος και ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Ζευκλής Χρήστος προχώρησαν στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολη Σισανίου & Σιατίστης και του Δήμου Βοΐου για την υλοποίηση του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση του Επισκοπείου Τσοτυλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης».

Η μελέτη εκπονήθηκε με δαπάνες της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης και ο Δήμος Βοΐου συνέταξε και κατέθεσε τον φάκελο για την χρηματοδότηση του έργου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία»2014-2020. Επίσης με την Προγραμματική Σύμβαση ο Δήμος αναλαμβάνει την επίβλεψη της υλοποίησης του έργου.

Το έργο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Επισκοπείου Τσοτυλίου:

-τοποθέτηση συστήματος θερμομόνωσης

-τοποθέτηση νέων συνθετικών ενεργειακών κουφωμάτων

-αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων

-εγκατάσταση κεντρικού συστήματος θέρμανσης

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 325.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο Δήμος Βοΐου και η Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης συνεχίζουν την αγαστή και πολυεπίπεδη συνεργασία τους με σκοπό την επίτευξη κοινών στόχων.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.