Συνεδριάζει, την Τετάρτη 29/6, στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατινής,, το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου

24 Ιουνίου 2022
14:05
Κανένα σχόλιο

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατινής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και τροποποιήθηκε από τα άρθρα 177 και 184 του ν.4635/2019, την 29η του μηνός Ιουνίου του έτους 2022 ημέρα Τετάρτηκαι ώρα 19:00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1

Λήψη απόφασης επί αιτήματος της εταιρείας «Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΒΕΕ».

– Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

2

Τροποποίηση της αριθ. 29/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί: – Πρόταση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη παραχώρηση του Φυτωρίου Νεάπολης στο Δήμο Βοΐου.

– Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

3

Ίδρυση και Λειτουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου.

Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιαούσης Ν.

4

Έγκριση παραχώρησης προς χρήση των απαιτούμενων κοινοχρήστων χώρων για την κατασκευή τεσσάρων (4) υπόγειων – ημιυπόγειων ή και συνεπτυγμένων (compact) υποσταθμών στα πλαίσια του συνολικού έργου (Α’ και Β’ Φάση) αισθητικής αναβάθμισης Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην πόλη της Σιάτιστας.

-Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

5

Διοργάνωση Α΄ εμποροπανήγυρης Τσοτυλίου.

– Εισηγήτρια η κ. Πάτρα Ν. Αντιδήμαρχος

  • Η Πρόεδρος

    του Δημοτικού Συμβουλίου

    Ευανθία Νικολαΐδου

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

    1. Δήμαρχο Βοΐου

    2. Προέδρους Κοινοτήτων

    3. Τοπικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς

    4. Εφημερίδες Κοζάνης

    Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, τηρουμένων όλων των εν ισχύ υγειονομικών μέτρων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.