Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “Πλήρης εγκατάλειψη σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς στην ΖEΠ στην Κοζάνη” (Φωτογραφίες)

25 Ιουνίου 2022
21:57

Θα ήθελα σας παρακαλώ να δημοσιευτούν οι παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες ειναι από την ΖΕΠ… Και ερωτώ τους υπεύθυνους της δημοτικής ΑΡΧΗΣ… μόνο τέλη υπέρ Δήμου ξέρετε να παίρνετε… Πλήρης εγκατάλειψη σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς στην ΖΕΠ Εδώ παίζουν παιδιά και υπάρχει κίνδυνος να χαθεί κάποια ζωή… Οι υπεύθυνοι ποιοι είναι? που είναι? Για φωτογραφίες πρώτοι είναι… Ντροπή πραγματικά ντροπή….

4 σχόλια

  • Για αυτή την νύφη ξοδεύτηκαν κάποια δις και κάποιοι έκαναν καριέρες
    Τώρα η νύφη αυτή δεν μετράει,φυσιολογική καταληξη

  • Το πάρκινγκ calatrava που κατασκευάστηκε πλησίον της περιφέρειας, γεματο σκουπιδια και σπασμενα μπουκάλια μπύρας. Όποιος τολμήσει να βαλει το αυτοκίνητο του, κινδυνευει να σκασουν τα λάστιχα του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι