Tερζοπουλου σε Πλακεντά: “Πόσο θράσος μπορεί να έχει η Αντιδήμαρχος σας κ. Αντωνιάδου;”

19 Αυγούστου 2022
19:57
Κανένα σχόλιο
Κε Δήμαρχε Εορδαιας Π.Πλακεντα
Πόσο θράσος μπορεί να έχει η Αντιδήμαρχος σας κ. Αντωνιάδου ;
Πόση αλαζονεία μπορεί να την διακατέχει;
Με Πόση απύθμενη θρασύτητα κολλάει  κάτω από τα γεμάτα προπαγάνδα κείμενα της   , φράσεις του Συντονιστή της αποκεντρωμένης  που σ ένα απλό έγγραφό του και όχι σε απόφαση του ,λέει ότι όντως δεν διώκεται  πειθαρχικα, αλλά ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ , ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ  ουσα Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων,  ΕΙΣΕΠΡΆΤΤΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ   ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ  ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5000 ΕΥΡΩ , ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ   10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ 2020 ΚΑΙ 2021 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.
ΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ  ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.
ΔΕΝ  ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ  ΨΕΥΔΕΤΑΙ  ΑΣΥΣΤΟΛΑ. ΠΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ   ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ;
ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΔΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , Λέει η αποκεντρωμενη  ( ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ) , δεν θα τον στείλουν οι υπηρεσίες της  αποκεντρωμενης , αλλά ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.α
ΓΙΑ Τ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;
Η ΕΙΝΑΙ  ΑΛΛΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ….ΑΛΛΟΙ.!
Όσο  γι αυτό που με τόση κομπορρημοσύνη λέει ! Πως  κάποιους οι  εξελίξεις

τους αφήνουν πίσω ,  μακάρι το πίσω να ναι ,πως δεν θα επέτρεπαν ποτέ , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΓΙΑ Ν ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ  ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  .
ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Η Αξιωματικη Αντιπολίτευση του Δήμου Εορδαιας.