Υλοποίηση Έργων κοινής ωφέλειας στον Βαθύλακκο του Δήμου Σερβίων και δημιουργία υποδομών για πρόσβαση των πολιτών σε βασικά αγαθά

16 Νοεμβρίου 2022
09:26

  Με την κατασκευή νέας, σύγχρονης τεχνολογικά, δεξαμενής ύδρευσης την υλοποίηση σημαντικών έργων και παρεμβάσεων στις υποδομές, η Δημοτική αρχή επιλύει, ένα προς ένα τα χρόνια προβλήματα που απασχολούσαν την κοινωνία του Βαθυλάκκου, για δεκαετίες.

Παιδική χαρά, γήπεδα 5×5, διάνοιξη κεντρικού δρόμου(δεν υπήρχε δυνατότητα πρόσβασης στους κατοίκους για χρόνια) αλλά και την βελτίωση των αθλητικών υποδομών που υπήρχαν, αποδεικνύουν πως όταν υπάρχει ενδιαφέρον για την πρόοδο μιας τοπικής κοινωνίας και ευήκοα ώτα εκ μέρους της Δημοτική αρχής, το αποτέλεσμα είναι ιδιαιτέρως θετικό.

 

                                                                          Ο αν. Πρόεδρος

                                                                 ΓΕΏΡΓΙΟΣ Μ. ΠΑΤΑΠΟΥΔΗΣ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.