Α. Τερζοπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας: “Πολύ λάδωμα γίνεται,  δηλαδή πολύ λάδι πέφτει αλλά τηγανίτες δεν βλέπουμε” (Bίντεο)

29 Δεκεμβρίου 2022
16:18
Κανένα σχόλιο

Για το τεχνικό πρόγραμμα ( έργα- μελέτες)  του Δήμου Εορδαίας δήλωσε “παρών” όλη η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας. “Αν ψηφίσουμε θετικά είναι σα να επικυρώνουμε την αναποτελεσματικότητα της Δημοτικής αρχής σ επίπεδο ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ, ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ , που δεν είδαμε”, ανέφερε η επικεφαλής κα. Αθηνά Τερζοπούλου “και έχει τόση ανάγκη αυτήν την εποχή η περιοχή μας”, συμπλήρωσε.

Στην τοποθέτησή της στη συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλιου  είπε  επίσης:Πολύ λάδωμα γίνεται,  δηλαδή πολύ λάδι πέφτει αλλά τηγανίτες δεν βλέπουμε!

– Εχουμε ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ της προηγούμενης δημοτικής αρχής  και  μικρό έργα συντηρήσης, που είναι αυτονόητο να γίνονται

– ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ- ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ

– ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ο εκσυγχρονισμός , ανακαίνιση δημοτικών  κτηρίων ; ( στάθηκε ιδιαίτερα η κ. Τερζοπουλου στο σπίτι μας όπως είπε στο Δημαρχείο, ούτε σίτες υπήρξε μεριμνα να τοποθετηθούν, ούτε κλιματιστικά και το καλοκαίρι η κατάσταση είναι ανυπόφορη). Επίσης ΔΟΘΗΚΕ ΕΜΦΑΣΗ στην ολέθρια κατάσταση που επικρατεί στο Παλαιοντολογικό Μουσείο της πόλης, στο οποίο απο πλημμύρα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ ,χωρίς να έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία μελέτη για την ανακατασκευή- ανακαίνιση του , μολονότι επανειλημμένα ζητήθηκε από τη  αξιωμ.αντιπολίτευση.

– Πού είναι οι ενεργειακές αναβαθμίσεις των δημοτικόν κτηρίων ή σχολείων ;. ( Σε όλη την Ελλάδα πολλοί Δήμοι που έχουν προχωρήσει στα ενεργειακά κτίρια, εμείς μείναμε πολύ πίσω)

–Πού είναι η αύξηση του πράσινου και δένδρων;

–Που είναι η προσβασιμότητα ή η διευκόλυνση της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ Σε δρόμους, σε πεζοδρόμια, σε δημοτικά κτήρια;

.–Παρατηρούμε μια Πολύ αργή απορρόφηση κονδυλίων έργων.

.–Δεν υπάρχει ετοιμότητα στον ορυμαγδό των ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ  που βγαίνουν συνέχεια ΑΠΟ ΤΗΝ Περιφέρεια η τα Υπουργεία.

-ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΡΑΓΟΙ στις εντάξεις έργων,  από το ΕΣΠΑ, σύμφωνα με πίνακες της Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας ( μολονότι είμαστε ο 2ος μεγαλύτερος Δήμος)”.