Εισ-όδευση στη Σαρακοστή 2023 (του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα)

26 Φεβρουαρίου 2023
19:10
Κανένα σχόλιο

Εισ-όδευση στην Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή 2023 με τρεις λέξεις.

Καλή μετάνοια!
Συγχωρεμένα!

Τότε και μόνο τότε (οπωσδήποτε και με την ενεργοποίησή τους εντός μας, συνάμα και διαπροσωπικά, με έναρξή τους μέσα στους οικογενειακούς μας πυρήνες και με άπλωμά τους στα περιβάλλοντά μας, τα κοντινά και τα μακρινά), η Σαρακοστή 2023 θα είναι και “καλή” και “αγία”.

Καλή και αγία Σαρακοστή, συνοδίτες!

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας
παπαδάσκαλος
Κυριακή της Τυρινής Εσπέρας.
26-2-2023

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.