kozan.gr: Σημαντική ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση στήριξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας στον αγώνα των κατοίκων της Καλαμιάς απέναντι στην κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου δίπλα στο χωριό τους – Απόφαση και για νομική στήριξη και προσφυγή σε οποιοδήποτε δικαστικό όργανο ή δικαστική αρχή χρειαστεί (Βίντεο)

9 Μαΐου 2023
20:39

 

Σημαντική ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση στήριξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας στον αγώνα των κατοίκων της Καλαμιάς απέναντι στην κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου δίπλα στο χωριό τους. Απόφαση και για νομική στήριξη και προσφυγή σε οποιοδήποτε δικαστικό όργανο ή δικαστική αρχή χρειαστεί.

3 σχόλια

  • Μπράβο.
    Και όχι γιατί είμαι ενάντια στις ΑΠΕ.
    Αλλά γιατί είμαι απέναντι σε κάθε είδους τσαμπουκά και επιβολής του ισχυρού απέναντι στον αδύναμο…
    Ας μπούνε πρώτα κανόνες (χωροταξικό σχέδιο) και μετά ας γίνουν επενδύσεις.

  • Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου χάρηκα όμως επειδή πράγματι δε γνωρίζω τη διαδικασία αδειοδότησης ερωτώ… Καμία υπηρεσία της Περιφέρειας δεν εμπλέκεται στην αδειοδότηση;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.