kozan.gr: Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη – Σημερινές εικόνες (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Ιουλίου 2023
10:33

 

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη. Σημερινές εικόνες.

 

14 σχόλια

  • Άμα δεν ήταν ο Σημανδρακος ακόμα μακέτες θα βλέπαμε. Που είσαι ρε Βάγγο; Που είναι να τους αναστατώσεις; Λείπεις….

    • Ο Βάγγος είναι εκει που ειναι ο καλυτερος μισθος και με οποιο κομμα ειναι στην εξουσια καθε φορα. Ουτε ο Στεφανος Τζουμάκας τετοια μεταλαξη.

    • Ναι μας κόπηκε η όρεξη… Ήξερε αυτός τι έκανε και σε τι καλή καρέκλα άνετη έκατσε ! Αλί από τα κορόιδα που τον πίστεψαν !

    • Τι λες ρε κουμπάρε του ΟΠΕΚΕΠΕ;;; Ευτυχώς που του κάνετε δυσφήμιση άθελά σας και οι δικοί του. Καλύτερα να βλέπαμε μακέτες ακόμα

  • Και βρηκε ο Δημαρχος την καταλληλη στιγμη για να μας δειξει εργο.Κανουν εργασιες οι εργατες με τετοιον καυσωνα.Τωρα τους επιασε η προκοπη.Μαυρο σε ολους.Για πολυ χαζους μας περνατε και θεωρειτε πολυ εξυπνο τον εαυτο σας.Τελος εποχης ομως.Θα τα πουμε η μαλλον θα τα ξαναπουμε τον Οκτωμβρη.

  • Ανάπλαση πλατείας με αφαίρεση του όποιου πρασίνου είχε, δεν το λες και πρόοδο. Αυτό το έργο πάλι με ασφαλτοστρώσεις κάποιων δρόμων πριν τις εκλογές;

    • Iq ραδικιού μάλλον…θα φυτέψουν αλλά μετα…πως θα γίνουν οι εργασίες με τα δέντρα κσι τις ρίζες τους…

      • Να μην γίνουν αν δεν μπορούν να γίνουν σωστά!! Ελπίζω να σου δίνει οξυγόνο το δικό σου ραδικιού γιατί με κάτι τέτοιες εργολαβίες μπετατζηδων που στηρίζεις δεν θα μείνει φύλλο να αναπνεύσουμε..

  • Έπρεπε λόγω καύσωνα να σταματήσει το έργο.οι εργάτες τι σας φταίνε.οσο για την άσφαλτο,αυτό δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση πάντα κι εγκρίνονται χρήματα προεκλογικά,έχει γίνει σαν έθιμο, προεκλογικά οι δήμαρχοι κάνουν ασφαλτοστρώσεις.πρεοει ναχ ενταχθει κι αυτό σαν έθιμο μαζί με τους γάμους,στην αυλή πολιτιστική κληρονομιά

    • Να ενταχθει με τους φανους εννοώ,στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά.το έθιμο της προεκλογικής ασφαλτόστρωσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.