kozan.gr: Γιατί κλήθηκαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ σήμερα στο Δημαρχείο Κοζάνης; Καταγγελία στο kozan.gr (Φωτογραφίες)

14 Αυγούστου 2023
21:47

Αξιότιμη Κυρία / Κύριε,
Με την παρούσα σας αποστέλλω στην σχετική ένστασή μου με αρ. πρωτ. 2486 από 14/8/23 και σας αναφέρω τα εξής:
Σήμερα ίσως να ακούσατε ότι κλήθηκε στο Δημαρχείο Κοζάνης η ομάδα ‘ΔΙΑΣ’ . Τούτο συνέβη διότι ο σύζυγός μου Κων/νος Εξηνταφώτης διαμαρτυρήθηκε έντονα για την διαδικασία προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για χώρο στο Νιάημερο, η οποία έλαβε χώρα κατά την ώρα 11η πρωινή, όπου με απαράδεκτο τρόπο κατακυρώθηκε σε ανταγωνιστή μου η έκταση, χωρίς να μου δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχω. Τούτο συνέβη διότι ουδείς εξ ημών κλήθηκε στο εν λόγω γραφείο, αν κι ήμασταν σε απόσταση λίγων μέτρων από κει. Σε ερώτηση του συζύγου μου ο αρμόδιος υπάλληλος απάντησε ότι στις 11.01 η δημοπρασία έλαβε τέλος. Δια τον λόγω αυτόν κι εξανέστη και διαμαρτυρήθηκε εντονότατα, αλλά και πάλι απαραδέκτως, δεν έγινε δεκτή η συμμετοχή μου.

Με εκτίμηση
Βαχάρογλου Παναγιώτα

 

 

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι