kozan.gr: Το σκωπτικό σχόλιο του γιατρού και δημοτικού συμβούλου Κοζάνης Α. Δερμιτζάκη για τη σύμπραξη Κασαπίδη – Κάτανα

15 Αυγούστου 2023
06:48
Ηττοπάθεια άμφω!!
Ιατρική διάγνωση..
Περαστικά…
Αν έχετε άϋλη Συνταγογράφηση νά σας στείλω θεραπευτική αντιμετώπιση, αμφιβόλου αποτελέσματος!!
“Ηγέτης γεννιέσαι ή γίνεσαι”
Ξενοφών 354π.χ

32 σχόλια

  • Γιατρέ πόσο δίκιο έχεις.
    Όλοι απέναντι να στείλουμε στα σπίτια τους τους τυχοδιώκτες της πολιτικής.
    Μια και έξω.

  • Γιατρέ να αγιασει το στόμα σου!!!!
    Το 2019 άλλοι σχεδίασαν την εκλογή του και βγήκε.αισθητηριο και ικανότητες πολιτικές ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΜΗΔΈΝ για αυτό συνέπραξε με τον πολιτικά τίποτα κατανα.
    ΑΜΑΝΑΤΊΔΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ!!!!

  • Με την συγκεκριμένη εξέλιξη και οι δύο έδειξαν πόσο απεγνωσμένοι είναι. Ο Κασαπίδης να δεχτεί στον συνδυασμό του έναν τύπο που του τα εχωνε για 4 χρόνια, και ο τύπος να πάει σε κάποιον που έβριζε για 4 χρόνια επειδή όλοι οι άλλοι του έκλεισαν την πόρτα. Απλά αποδοχή ήττας και για τους δύο, και κυρίως έλλειψη τσίπας και αξιοπρέπειας (πάλι και για τους δύο…).

  • Πρέπει να έχεις σπάσει το Πανελλήνιο ρεκόρ του πολιτικού γυρολόγου!
    Και του αφερέγγειου ανθρώπου που μεταβάλλει εύκολα την άποψη του!
    Φυσικά οι πολιτικοί γυρολόγοι δεν έχουν αρχές, δεν έχουν ιδεολογικές και πολιτικές σταθερές.
    Απλώς απορρυθμίζουν την κοινωνία απαξιώνουν την πολιτική και δυσκολεύουν την ριζοσπαστικοποίηση της.
    Αν ανατρέξει κανείς τι άποψη είχε και τι επιθέσεις έκανε ο Κάτανας στον Κασαπίδη πριν λίγες εβδομάδες που δεν τις έκανε ο Αμανατίδης καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Περιφέρειας για να κάνει συνδυασμό.
    Από την άλλη μεριά ένα άλλος πολιτικός που έσυρε τα γνωστά στον καινούργιο εταίρο του αναγκάστηκε να τα πάρει πίσω και να τον δεχτεί και ας μη κουβαλάει σοβαρό αριθμό…πελατών ωσ συνεταίρο…στο χάσιμο!!!!
    Βλέπεται και τους δύο τους ενώνει το φάσμα της ήττας.
    Και μετά αναρωτιέται ο πολίτης γιατί οι πολιτικοί και η πολιτική έχουν απαξιωθεί από την κοινωνία.
    Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα απαξιώνεται από τους “εθνοπατέρες”, “πολιτικούς μαϊντανούς” και τους ‘’γυρολόγους’’
    Σας θυμίζω τα λοφία του ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ:όταν είχε ερωτηθεί για την υποψηφιότητά του : “O κ. Κάτανας κάποια στιγμή ήταν και με τον κ. Καμμένο και κυριολεκτικά καήκαμε από αυτή τη συγκυρία στην χώρα, το έζησα κι ως βουλευτής.(video)
    https://www.notospress.gr/peloponnisos/story/21887/politikos-gyrologos-o-tatoylis-kleismenos-ston-klovo-tis-apraksias-tou
    Τί διακωμώδηση και τί κατάντια της πολιτικής μας ζωής είναι αυτή που βιώνουμε σήμερα;

  • Ο γιατρός ας κοιτάξει με ποιούς και πως πολιτεύτηκε ο ίδιος την τετραετία που πέρασε και ας αφήσει τον Κασαπίδη στην ησυχία του.Ο Κασαπίδης έκανε κίνηση ματ γι’ αυτό ενοχλεί.

    • Εσυ από τον Οκτώβρη μέχρι σήμερα ήσουν αποστάτης η όχι;Έτρεχες με τον Κατανα βρίζοντας παντού τον Κασαπιδη η όχι;Ξαφνικά ύψωσες τη σημαία της ΝΔ;Κάνε μας τη χαρη ρε φίλε.Σταματα να ξεφτιλίζεσαι.

    • Και τι να ψηφίσουμε, τον πρώην βουλευτή με την συγκυβέρνηση Καμμένου – Τσίπρα που θα κατέβαινε ανεξάρτητος αλλά τώρα έγινε ΝΔ; Χίλιες φορές να επιλέξω τη σταθερότητα με τη Γεωργία!

    • Εσύ τη μόνη λέξη που ξέρεις είναι το πασοκος, μάθε και τις λέξεις ακατάλληλος για διοίκηση για τον δικό σου. Αν έκανε έστω και κάτι σωστό δεν θα έχανε τον κόσμο της ΝΔ, δηλαδή εμάς. Πάρτο χαμπάρι το μόνο που κάνεις, ένας είσαι αν πρόσεξες, είναι να μας πισμώσεις παραπάνω.

  • Κούρασαν και οι 2…. Έχουν κάνει την πολιτική επάγγελμα… Καίρος να γυρίσουν στις κανονικές δουλειές τους

  • Χάρης Κατανας πανελλήνιος πρωταθλητής ενόργανης γυμναστικής φλιπ φλακ κυβισθησης κοινώς κωλοτουμπας…Κασαπιδης ροδονερος είμαι απεγνωσμένος και δέχομαι και αυτούς που 4 χρόνια με κράζουν….8 Οκτωβρίου και οι δύο παρελθόν από την πολιτική ζωή της Δυτικής Μακεδονίας

  • Όλοι εσείς που σχολιάζετε υπέρ του Αμανατίδη ή υπέρ του Κασαπίδη ξεχνάτε ότι την περασμένη τετραετία ήταν και οι δυο αδέρφια και υποστήριζαν την πολιτική της Ν Δ που αποδυνάμωσε και απαξίωσε ανεπανόρθωτα την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι