Mία ακόμη επιβεβαίωση του kozan.gr – O Παύλος Τσότσος υποψήφιος με τον Γιώργο Κασαπίδη

22 Αυγούστου 2023
15:48

Αγαπητέ Παύλο Τσότσο ευχαριστώ για την τιμή στο πρόσωπο μου.

Με αγάπη για τον τόπο, ενώνουμε δυνάμεις και προχωράμε μπροστά.

21 σχόλια

  • Καλα ο Τσοτσος δεν ηταν αντιπεριφερειαρχης με Καρυπιδη! Κασαπιδη θα μας τρελανεις πας και προσκυνας σε ΣΥΡΙΖΟ ΑΝΕΛ. Ειχαμε σκοπο να σου δωσουμε κανα ψηφο στην οικογενεια τωρα ουτε μισο δεν παίρνεις.

  • κυριε Παύλο κριμα. Σας ειχαμε για κύριο που ήξερε πότε πρέπει να σταματήσει. Ο Κασαπίδης θα βάλει όλους τους συνταξιουχους σε λιγο. Τοση απογνωση

  • να μη μιλάμε για κομματική Πειθαρχία όταν βάζουμε μέσα όλο το ΑΝΕΛ . Και όταν την προηγούμενη φορά ήταν υποψήφιος απέναντι στον Κασαπίδη και εννοειται ότι βγήκε απο τις τελευταίες θέσεις. Η απελπισία του κ Κασαπίδη φαίνεται δυστυχώς . Ετοιμάζετε μετά απο 25 χρόνια να πάει σπίτι του. Φτάνει ποια . Όχι άλλο κάρβουνο .

  • Γιατί βρίζετε ρε παιδιά ; Το ίδιο έκαναν και οι του Τσίπρα στις βουλευτικές και είδατε το αποτέλεσμα. Περιμένετε, μην βιάζεστε να φορέσετε κοστούμι.

  • Κασαπιδη ποτε θα αλλαξεις με Κατάνα; Στην πρώτη θητεία θα κάτσεις στα έδρανα της αντιπολίτευσης ή στη δεύτερη;
    Ο Κατανας θα ήθελε από την 1η μέρα.

  • Μα είναι δυνατόν με τέτοιες κινήσεις απελπισίας, Τσότσος, Κοσματόπουλος και Κάτανας, να πειστεί κανείς να ψηφίσει Κασαπίδη;
    Κι επικαλούμαστε την κομματική πειθαρχεία a la carte;
    Οι δύο ΑΝΕΛ κι άλλος οπαδός του Σώρρα, από το χρονοντούλαπο;

    Καλύτερο δώρο στον Αμανατίδη από τους τρεις αυτούς δεν μπορούσες να κάνεις κ. Κασαπίδη.
    Και να σκεφτόταν κανένας κομματικός να σε ψηφίσει, τώρα πάει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.