Άγιος Δημήτριος Κοζάνης: 17 σκυλιά δηλητηριασμένα από φόλες

4 Σεπτεμβρίου 2023
15:38

Τη μαζική δολοφονία σκυλιών με φόλες στο χωριό Άγιος Δημήτριος Κοζάνης επισήμανε μιλώντας στο www.zoosos.gr η Μαρία Θαλαλαίου, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση στην περιοχή, καθώς την 1η Σεπτεμβρίου διαπίστωσε και την εξαφάνιση πολλών σκυλιών που φρόντιζε και είχε φροντίσει να στειρωθούν αλλά και τη δολοφονία επτά σκυλιών βοσκού. Συνολικά 17 σκυλιά νεκρά ή εξαφανισμένα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο zoosos.gr

27 σχόλια

  • Ζουν πολυ επικινδυνοι ανθρωποι αναμεσα μας! Και οσοι ξερουν κατι κσι σιωπουν εινσι συμμετοχοι και συνεγκληματιες.

  • Έχω προσέξει ότι στόν κόμβο Κοίλων,Λίντλ, και όπου υπήρχαν ομάδες σκυλιών, έχουν εξαφανιστεί όλα με μαγικό τρόπο. Δεν θα ενοχλούν και αποσπούν την προσοχή πλέον των ψηφοφόρων. Τώρα με ποιόν τρόπο έγινε η “εξαφάνιση” αυτή, είναι ένα ζητούμενο.

  • Μαυρες ψυχες ,τι ψυχη θα παραδοσουν αραγε τετοια τερατα;τα σκυλακια οπως και ολα τα ζωα ειναι αναμαρτητα και πανε κατευθειαν στον παραδεισο.τετοια ατομα ομως να καουν στην κολαση.

    • Πολυ κριμα αλλα τα σκυλακια και ολα τα ζωακια οπως λεει κ η εκκλησια δεν εχουν ψυχη αρα δεν υπαρχει παραδεισος και κολαση γιαυτα οσο για τους δολοφονους σιγουρα θα καουν ατην κολαση

  • Παλιάνθρωποι. Ένας ρε, μόνο να συλληφθεί, ένας από σας τους άγνωστους άνανδρους και να πανηγυρίσω έξαλλα τις χειροπέδες που θα του φορέσουν, καθώς θα τον μπουζουριασουν για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ,ο ι πλημμέλημα,έχει αλλαξει-και πολύ σωστα- ο νόμος. Αντρικά, λύσατε τώρα το πρόβλημα!!!

  • Φιλοζωοι του καναπέ χαλαρώστε. Καθημερινά υπάρχουν συμβάντα επίθεσης των καημένων αδέσποτων σε ανθρώπους. Αυτό δεν βλέπω να ενοχλεί κανέναν από εσάς. Να πάτε να τα πάρετε στα σπίτια σας για να τα προσέχετε. Και αν βαρεθηκατε να το ακούτε… Ζητήστε από τον δήμο να τα μαντρωσει σε ένα μέρος και να πηγαίνετε εκεί να τα περιποιείστε.

    • IQ 3 πρέπει να έχεις εσύ μεγαλε…εκτός από τις επιθέσεις των αδέσποτων υπάρχουν και επιθέσεις ανθρώπων σε άνθρωπο,πολιτικοί που μας κλέβουν και μας κοροϊδεύουν, αυτοκίνητα που τρέχουν μέσα στην πόλη και πολλά άλλα που ούτε για αυτά μιλήσαμε ούτε εμείς αλλά ούτε και εσύ που βέβαια δεν έχεις τα κότσια γιατί είσαι μια κοτουλα και μπορείς να τα βάζεις μόνο με αδύναμους γιατί στους άλλους κάνεις κο κο κο κο κο

    • Η άγνοια του νόμου τιμωρείται. Και ο νόμος απολιτιστοι προστατεύει τα ζώα και καταδικάζει τους διώκτες τους. Όποιος πάλι δεν θέλει να συνυπάρχει μαζί τους να πάρει το διαστημικό λεωφορείο και να μετοικησει στο φεγγάρι

      • Αντωνάκη δεν τα λες καλά, εσύ θα πάρεις το λεωφορείο για το φεγγάρι γιατί δεν θέλεις να συνυπάρχεις με τους συνανθρώπους σου. Αφού λοιπόν δηλώνεις αδεσποτολάτρης στο λεωφορείο τα σκυλάκια σου και βουρ!!

      • Ο νόμος-για το τυπικό – απαγορεύει να έχεις πάνω από 3 σκυλιά στην αυλή σου. Είχαμε παλιότερα το ίδιο θέμα με γείτονα και καλέσαμε την αστυνομία.

    • Και γώ μαζί σου! Πρωτα ειναι ο άνθρωπος και μετά τα ζώα και τα φυτά… και εφόσον αυτά τα σκυλιά επιτίθενται σε μεγάλους και μικρούς και εφόσον ο δήμος και οι φιλόζωοι δεν κάνουν τίποτα… αναλαμβάνουν οι χωριανοί για να είναι αυτοί και τα παιδιά καλά και εμείς καλύτερα!

        • Σκαστε επιτέλους!!! Είναι μαζική σαδιστική δολοφονία και αντικοινωνική συμπεριφορά για οποία ζωντανά πλάσματα και αν πρόκειται να τα σκοτώνουν Μ αυτόν τον βάναυσο τρόπο. Τουλάχιστον κάτω από αυτή την είδηση να έχετε τον αυτοσεβασμό να μην ρίχνετε το φαρμάκι της ψυχής σας, να μην δείχνετε τι όντα με απωθημένα ειστε και να μην γράφετε τίποτα. Σκαστε!!

          • Να σκάσεις εσύ. Γιατί είστε όλοι σας φιλοσκυλοι και όχι φιλοζωοι. Εκτός αν είσαι χορτοφάγος που δεν το βλέπω.

          • Σκάσε εσύ! Και μάθε να δίνεις αγάπη τους συνανθρώπους σου κανίβαλε! Και δεν είναι μόνο τα σκυλιά ζώα

  • “Εορδαιος”, “πάρτο αλλιώς” και άλλοι μισάνθρωποι και μισοζωοι: αγαπάμε τους ανθρώπους, όχι τα κτήνη , τα τέρατα και τα ανθρωποειδή που δεν έχουν κανέναν σεβασμό στην ζωή γενικώς και σχολιάζουν με χαιρεκακια και φαρμάκι πάνω από μαρτυρικά θανατωμενα πλάσματα. Τα σχόλια σας ίσως είναι στοιχεία για να βρεθεί ο ένοχος. Να γίνετε άνθρωποι πρώτα και μετά να μιλάτε για αγάπη στον άνθρωπο. Μέχρι τότε σκαστε!!!

    • “Τα σχόλια μας είναι στοιχεια για να βρεθεί ο ένοχος”..Η κακια σου ξεχειλίζει καθώς και η εκδικητικότητα και ότι σε αυτήν την μαύρη ψυχή σου έχεις αγάπη για τα ζώα μοιάζει με ανέκδοτο…καλή αναρρωση

      • Ολοι οι τζάμπα μάγκες και θρασύδειλοι αποδεικνύουν συνεχώς το χαμηλο επίπεδο νόησης, παιδείας και μορφωσης από μόνοι τους. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι το να επικροτείς τέτοιες ενέργειες , εστω και έμμεσα , σε καθιστά ύποπτο και καλό θα είναι να συμμαζευτεις,τοτε νομίζεις ότι σε βρίζουν και προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο βρίζοντας τους άλλους. Φαινεται από τα σχόλια ποιος έχει μαύρη ψυχή και νοοτροπία κατώτερου αμόρφωτου χωριου και είστε αυτοί που επικροτειτε και χαίρεστε με δολοφονια. Μόνο αυτοί που έχετε πρόβλημα με τα ζώα σχολιάζετε έτσι και είστε έτσι. Επίσης το να εφαρμοστεί ότι προβλέπει ο νομος για τέτοιες πράξεις και για όσους τις στηρίζουν, δεν είναι εκδικητικότητα, είναι ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και εξασφαλίζει την ασφάλεια όλων των υπολοίπων από αυτούς που δεν ξέρουν ούτε να την αναγνωρίσουν και που πράττουν παρανόμως. Μακάρι να εξεταζονται προσεκτικά τετοιου είδους σχόλια στήριξης σε τέτοια γεγονότα κάτω από αρθρα και να γίνονται τα δέοντα. Θα ήταν πολύ πιο εύκολη η απονομή δικαιοσύνης. Σταμάτα τα σχόλια γιατί εκτίθεσαι παραπάνω. Χάρη σου κάνω που σου λέω να σκάσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.