Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Κατηφόρα για την είσοδο στο νοσοκομείο Κοζάνης (Φωτογραφίες)

11 Σεπτεμβρίου 2023
10:19

Κατηφόρα για την είσοδο στο νοσοκομείο Κοζάνης. πόσοι θα πρέπει να πέσουν και να σπάσουν χέρια πόδια και κεφάλια για να καταλάβει ο δήμος ότι κάτι πρέπει να κάνει.

 

16 σχόλια

  • Πόσο φακή μυαλό χρειάζεται κάποιος για να ΜΗΝ περπατάει σε εκείνο το σημείο χειμώνα καλοκαίρι?? Δλδ αν είχε …. πατάμε επάνω τους ή αλλάζουμε δρόμο?? Ημαρτον

    • Ο Δήμος Κοζάνης έδωσε 480.000 ευρω για πεζοδρόμια στο ΒΑΤΕΡΟ (αφού συμφώνησε το τοπικό συμβούλιο για τα φωτοβολταικά των 3000 στρεμμάτων.

    • Εσύ που δεν έχεις μυαλό φακή να σε προσλάβει ο δήμος να του δίνεις μυαλό..άντε με τον κάθε άσχετο εδώ μέσα ένα παράπονο δεν μπορούμε να κάνουμε..Εκεί είναι η δουλειά μας ρε φίλε και κατρακυλαμε

    • Νίκο, ο συμπολίτης μας εντόπισε κάτι επικίνδυνο και το δημοσιοποίησε, όπως καταλαβαίνεις δεν πείραξε κανέναν , το αντίθετο μάλιστα. Φίλε που ενδιαφέρθηκες για την επικινδυνότητα του πεζοδρομίου σε ευχαριστώ προσωπικά όπως και η πλειοψηφία. Ενδιαφερόμαστε για όλα όσα κάνουν την ζωή μας καλύτερη. Ο Δήμος και οι υπεύθυνοι να είστε σίγουροι ότι τα λαμβάνουν υπόψιν όλα. Μακάρι να μην γίνει τίποτε αλλά τώρα η αναφορά που έγινε σε ιστοσελίδα σοβαρότατη, έχει την αξία της.

  • Τι πρέπει να γίνει να την κάνει ευθεία ελεος πια για όλα φταίει ο Δήμαρχος….οι προηγούμενοι τι έκαναν για αυτό αλλά ξέχασα τώρα έγινε επί Μαλουτα αυτή η κατηφόρα δεν υπήρχε πριν…..

    • Δεν με νοιάζει ούτε ο δήμαρχος ούτε οι προηγούμενοι από αυτόν αγανακτώ γιατί τα παιδιά μας κινδυνεύουν καθημερινά !Μια ζωή ο ένας να τα ρίχνει στον άλλον κ ουσία καμία!

  • Και πότε επιτέλους θα καταλάβουμε όλοι μας, ότι στην Ελλάδα γενικώς, βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά, πριν πιάσουμε τα ψάρια.

  • Είμαι ένας από αυτούς που έπεσαν. Δεν έσπασα κάτι, αλλά ένιωσα την μέση μου να διαλύεται. Έκτοτε δεν μπορώ να περπατήσω με ευχέρεια και παρόλο που πέρασαν 74 ημέρες,συνεχίζω να πονάω! Γιατί κύριε δήμαρχε; Τι σας χρωστάω; Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου διαπίστωσα ότι τοποθετήθηκε μια ταινία ως εμπόδιο διέλευσης. Λύση του ποδσριού! Μπράβο σας κύριε δήμαρχε! Έχετε σοβαρές ιδέες! Να ζητήσετε την επανεκλογή σας! Σα δεν ντρέπεστε!

  • Να ήταν το μόνο τραγικό τα αδέσποτα έχουν γίνει πιο πολλά από τους πολίτες …αλλά ναι βγείτε όλοι και πείτε το κλασικό ” δηλαδή για όλα φταίει ο Μαλουτας οι προηγούμενοι τι κάνανε” ναι φταει ο Μαλουτας ναι δεν έκανε τίποτα το απόλυτο τίποτα δεν με νοιάζει οι προηγούμενοι τώρα έχουμε Μαλουτα και συμβαίνουν αυτά άρα ναι φταει

  • Τι δεν καταλαβαίνω?!?
    Δεν έγινε η κοζανη ακόμα φλατ?!?
    Ακομα σε βουνό είναι χτισμένη?!?…
    Με ανηφοροκατηφορους?!?…
    Μαλουτα κάνε την κοζανη ισιαδι και
    έσπευσε και την αξιοποίηση του αρινταγα σε θαλασσα γιατί χανόμαστε.. 🤣🤣🤣

    • Ε βέβαια, είναι γνωστό άλλωστε ότι είμαστε η μόνη πόλη που έχει ανηφοροκατηφορους και άρα δεν υπάρχει η τεχνογνωσία για σωστά και ασφαλή πεζοδρόμια. Εσένα όμως αυτό που σε πειράζει ειναι που κάποιοι σημειώνουν τα κακώς κείμενα και δεν σε πειράζει που αναγκάζονται οι άνθρωποι να περπατάνε σε αυτά τα επικίνδυνα πεζοδρόμια και δρόμους. Προφανώς κάποιος σε βόλεψε και τώρα ξοφλάς τα γραμμάτια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι