Σεμινάριο Εκπαίδευσης Συμβούλων Σταδιοδρομίας & Επαγγελματικού Προσανατολισμού με χρήση Ψυχομετρικών Εργαλείων – Για την ένταξη στο Μητρώο Συμβούλων του ΕΟΠΠΕΠ

26 Οκτωβρίου 2023
15:25
Κανένα σχόλιο

 

 

Το Πρόγραμμα ακολουθεί τις Θεματικές Ενότητες και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για τη διαδικασία πιστοποίησης, προκειμένου να γίνει ένταξη στο «Μητρώο Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας» του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ). 

Με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και διάρκεια 300 ωρών κατάρτισης και 200 ώρες πρακτικής άσκησης σε αναγνωρισμένους, κατ’ εφαρμογή του ν. 4111/2013, φορείς της Συ.Ε.Π. από τους οποίους και θα βεβαιώνεται η ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης  χορηγούνται κωδικοί πρόσβασης στην πύλη επαγγελματικού προσανατολισμού “MYSEP” .

Ταυτόχρονα όλοι οι  συμμετέχοντες  έχουν  στην διάθεσή τους  50 κωδικούς   ψηφιοποιημένων ψυχομετρικών test.

Επίσης με την ολοκλήρωση του Προγράμματος θα μπορούν οι συμμετέχοντες να γίνονται εξωτερικοί συνεργάτες σε Έργα Συμβουλευτικής στον Όμιλο.

Κόστος : 350 €

Πληροφορίες-Εγγραφές: 6946792463

kozanieef@gmail.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι