Απορία αναγνώστη στο kozan.gr για δρόμο που οδηγεί απο τη λαϊκή στα «Πλατάνια»

1 Νοεμβρίου 2023
21:22

Το δρομάκι ( ο χωματόδρομος) από τα «Πλατάνια» που βγάζει στη Λαϊκή είναι άραγε δρόμος διέλευσης για μηχανάκια και αυτοκίνητα?

18 σχόλια

  • Ερωτηση κατοικου των Πλατανιων:Ποιος.ειναι αυτος ο. κυριος που ανοιγει και κλεινει τη μπαρα μονο το Σαββατο το πρωι;Ο ΟΣΕ δε λειτουργει.Γιατι η μπαρα δεν παραμενει ανοιχτη ολο το 24ωρο για να μπορουμε να παμε ευκολα στα σπιτια μας και μας αναγκαζει τοσα χρονια ο Δημος να κανουμε 3 χιλιομετρα δρομο ειτε μεσα απο την Ιωνιας ειτε απο τη Μακρυγιαννη;Επι τελους ας επεμβει η Δημοτικη Αστυνομια να μαθει ποιος κλεινει το δρομο.και με τινος εντολη.

    • Η μπάρα ανοίγει από την Δημοτική Αστυνομία κάθε Παρασκευή βράδυ και κλείνει κάθε Σάββατο μεσημέρι μετά την λαϊκή.
      3 χιλιόμετρα δρόμο Ε; πω πω ταλαιπωρία τα 3 χιλιόμετρα λες και πηγαίνεις στην Αμερική

      • ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Δ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΑΣΧΕΤΟΣ.ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΑΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 3ΧΙΛ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΑΣΧΕΤΕ.

  • Προφανώς δεν είναι δρόμος, άρα κακώς είναι ανοιχτός ακόμα και το Σάββατο.

    Ως εκ τούτου το ερώτημα είναι εκ του περισσού…

    • ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ;ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ;;;

  • Ο Λάζος ήταν έτοιμος να τον ασφαλτόστρωσει και να γίνει κανονικός δρόμος. Αλλά εσείς δεν τον αφήσατε να μας κάνει κοινωνούς της εμπειρίας του. Στο τσακ σας λέω δεν πρόλαβε

  • Ο δρόμος αυτός αποτελεί σημαντικότατο πέρασμα για πεζούς και διανομείς στην περιοχή, ενώνοντας τη συνοικία με την υπόλοιπη πόλη .

  • Κ.του Δημ.Συμβουλιου,γιατι δε μας αφηνετε να πηγαινουμε στα σπιτια μας συντομα και ευκολα;Γιατι μας παιδευετε τοσα χρονια.Ποιος δινει εντολη στον κ.που βαζει το λουκετο στη μπαρα;Ειναι νομιμο;Μηπως πρεπει και η Ασφαλεια να δει ποιος κλεινει το δρομο και με ποιανου εντολη,αν υπαρχει;Επιτελους πρεπει να δοθει λυση,να μαθουμε την αληθεια και να σταματησει η κοροίδια.

  • Να πει κάποιος υπεύθυνα τι καθεστώς υπάρχει στον σταθμό και τις γραμμές και γενικά σε όλη αυτή την έκταση που ξεπουλήθηκε πιθανώς μαζί με άλλα “ασημικά” της περιουσίας των πολιτών σε όλη την Ελλάδα!!!Αυτές οι αποθήκες και τα κτήρια του σταθμού που έχουν γινει καταστήματα ποιόν πληρώνουν ποιοι άλλοι εκμεταλλεύονται τα κτήρια και κατσικώθηκαν λες και είναι τσιφλίκι τους???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι