Ο Γεωργοκτηνοτροφικός Σύλλογος Κοζάνης “Ο Βούρινος” ενημερώνει τα μέλη του για την έναρξη ελέγχων σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της περιοχής στο πλαίσιο τήρησης των διατάξεων του Ν. 4830/2021 “Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «ΑΡΓΟΣ» και λοιπές διατάξεις”

9 Νοεμβρίου 2023
18:41

Στο πλαίσιο της εφαρμογής και τήρησης των διατάξεων του Ν. 4830/2021 “Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «ΑΡΓΟΣ» και λοιπές διατάξεις” ενημερώνουμε τα μέλη μας κτηνοτρόφους ότι ξεκίνησαν και διενεργούνται έλεγχοι σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και στην περιοχή μας. Οι παραβάσεις των διατάξεων του συγκεκριμένου νόμου επισύρουν τόσο διοικητικές (πρόστιμα) όσο και ποινικές (μηνύσεις) κυρώσεις σε βάρος των ιδιοκτητών των σκύλων. Στο πλαίσιο αυτό καλείστε άμεσα  να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες σε βιβλιάρια υγείας, εμβολιασμούς, τσιπ και λοιπές υποχρεώσεις, όπως αυτές απορρέουν από τον σχετικό Νόμο, για τους σκύλους που κατέχουν στις κτηνοτροφικές τους εγκαταστάσεις.

Ένα σχόλιο

  • Αν δεν έχεις τσιπαρισμένο το τσοπανόσκυλο στο βουνό, έχεις πρόστιμο. Αν συστηματικά εξοντώνεις σπάνιους χρυσαετούς και προστατευόμενους γύπες με τις ανεμογ@@ήτριες, σου δίνουν και κρατική επιδότηση! Αυτή είναι η Ελλάδα και το κάτι σαν Δεικεωσήνι στο Ελλάντα …
    Η έρευνα της Public Issue την άνοιξη τα είπε όλα, για τη γνώμη των Ελλήνων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.