Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Επείγουσες ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση των γεφυρών που συνδέουν τις δύο πόλεις Πτολεμαΐδας – Φλώρινας (Φωτογραφίες)

16 Νοεμβρίου 2023
10:56

 

Γράφω για να δηλώσω την ανησυχία μου για ένα θέμα πρωταρχικής σημασίας που αφορά τις τρεις γέφυρες που περνάει κάποιος για να πάει από την μία πόλη στην άλλη. Παρατήρησα πρόσφατα ότι αυτά τα κρίσιμα υποδομικά στοιχεία εμφανίζουν σοβαρές φθορές και φαίνεται ότι έχουν παραμεληθεί όσον αφορά τη συντήρησή τους. Φαίνονται να είναι επικίνδυνες για να περνάει κάποιος από πάνω και κάτω από αυτές.

Προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας, μήπως θα πρέπει άμεσα να καταγράφουν και να διορθωθούν οι παρατηρούμενες ζημιές? Ελπίζω να ληφθούν γρήγορα και αποφασιστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των επείγουσων ανησυχιών που αφορούν την κατάσταση αυτών των γεφυρών διότι δεν χρήζει μόνο η ξακουστή υψηλή γέφυρα των Σερβίων συντήρησης αλλά πιθανόν και πολλές άλλες εντός Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Με εκτίμηση,
Σοφιανόπουλος Μιχαήλ

 

8 σχόλια

  • Μπράβο για την ανάδειξη του θέματος. Παρακαλώ οι δημοσιογράφοι να το μεταφέρουν στις υπηρεσίες που πρέπει και να γίνουν οι έλεγχοι από τους αρμόδιους… Καλημέρα!

  • Η πιο ασφαλής γέφυρα της περιοχής με διαφορά όμως είναι αυτή στο χωριό Πεντάβρυσο. Να δω πότε θα ψάχνουμε καμία μέρα το αστικό λεωφορείο κάτω στον Σουλου.

  • ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ 50+ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ(ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑΝ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.