Ανακοίνωση για τις εκλογές της Θρακικής Εστίας Εορδαίας

20 Νοεμβρίου 2023
23:03
Κανένα σχόλιο

Από το Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας  ανακοινώνεται ότι η Α΄ Γενική Συνέλευση των μελών θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία του Συλλόγου .

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα ακολουθήσει η  Β΄ Γεν. Συνέλευση την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11:15Β ΄Γεν. Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων μελών και μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου.

Τα Θέματα προς συζήτηση είναι :

1ον– Διοικητικός απολογισμός

2ον –Οικονομικός απολογισμός μέχρι 30 Νοεμβρίου 2023

3ον– Έγκριση προϋπολογισμού για το 2024

4ον-Παρουσίαση & έγκριση υποψηφίων για το νέο  Δ.Σ.

5ον –Επικαιροποίηση αποφάσεων για άρθρα του καταστατικού προς τροποποίηση.

-Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να είναι  υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. να το κοινοποιήσουν με αίτηση τους στην γραμματεία του συλλόγου μέχρι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου2023.

-Η συμμετοχή όλων των μελών τόσο στην Γεν. Συνέλευση όσο και στην εκλογική διαδικασία είναι επιβεβλημένη για την συνέχεια και το μέλλον του συλλόγου.

-Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από το πέρας της Γεν. Συνέλευσης ως τις 19:00.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.