“ΜΙΞ ΜΑΞ ΜΕΞ” μουσικοθεατρική παράσταση, 2 & 3 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης

28 Νοεμβρίου 2023
20:46
Κανένα σχόλιο
Η παράσταση στις 3 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί ζωντανά και παρουσιάζεται με υπέρτιτλους στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
Η παράσταση χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020 και αποτελεί δράση της εκστρατείας «Βγες από το κάδρο». Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας, με τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων μέσω των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Δυτικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ 2014-2020 και 2021-2027.
🟣 Λίγα λόγια για το έργο:
«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,
Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη μοναδική περιπέτεια του Μιξ, της Μαξ και του Μεξ…
Μιξ, Μαξ, Μεξ…..
ακόμη και εμείς μπερδευόμαστε να ξεχωρίσουμε ποιο όνομα αντιστοιχεί σε ποιον….
αλλά μας είναι εντελώς ξεκάθαρο πώς αυτοί οι τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες έγιναν φίλοι.
Φαίνεται πως το Μ και το Ξ είναι τα δύο γράμματα που τους ενώνουν…
Αλλά τι άλλο άραγε να τους ένωσε κι έγιναν φίλοι;;;
Ο Μιξ είναι ένας γάτος. Ένας ιδιαίτερος γάτος με λαμπερό τρίχωμα και ελληνική κατατομή…
Η Μαξ είναι ένα κορίτσι που πολύ θέλει ένα ζώο, έναν φίλο, έναν σύντροφο…
Και ο Μεξ, ο Μεξ είναι ένα ποντίκι, με σούπερ απίθανες ιδέες και σχέδια!
…και ξαφνικά μια μέρα συμβαίνει το αναπάντεχο στη ζωή του Μιξ μέσα σε μια στιγμή …μια στιγμή σαν αυτές που φέρνουν στη ζωή μας τα πάνω κάτω…
Όλα ξεκίνησαν την ημέρα που η Μαξ ζήτησε από τους γονείς της ένα ζώο….»
🟣 Λίγα λόγια για την «Κιβωτό»
Η «Κιβωτός» έχει την «τιμή» να είναι το πρώτο Παιδιατρικό Κέντρο, στην Ελλάδα, Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. που λειτουργεί με άδεια δημόσιας αρχής από το 2000 ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου στον Άργιλο Κοζάνης.
Η «Κιβωτός» φέτος γιορτάζει τα 23 χρόνια «πλεύσης» της στον χώρο της αναπηρίας.
Μέχρι σήμερα υποστηρίξαμε πάνω από 2.000 παιδιά που παρουσιάζουν δυσκολίες στην ανάπτυξη και τις οικογένειές τους από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Στην πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια εκτός από τα αμιγώς θεραπευτικά προγράμματα, υλοποιούμε διάφορες δράσεις στην κοινότητα.
Δράσεις στις οποίες συμμετέχουν άτομα με και χωρίς αναπηρίες, οι οποίες έχουν στόχο να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να εξοικειώσουν την κοινότητα σε ζητήματα που αφορούν την αναπηρία.
Στόχος μας είναι μια κοινωνία συμπεριληπτική, αποδοχής όπου όλοι οι άνθρωποι είμαστε μέλη της, χωρίς ταμπέλες και στερεότυπα.
Το 2019 η ιστορία “Μιξ Μαξ Μεξ” έγινε δράση για την κοινότητα. Συγκεκριμένα έγινε ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και εξοικείωσης των παιδιών για την αναπηρία με περιήγηση, σε τοιχογραφημένα με σκηνές παραμυθιού σπίτια του Αργίλου, αφήγηση και βιωματικές δράσεις.
Το 2023 η δράση «Μιξ Μαξ Μεξ» έγινε θεατρική παράσταση και αυτό διότι στο δρόμο της αποκατάστασης, στα 23 χρόνια λειτουργίας μας, «συναντηθήκαμε» με τις τέχνες.
Συνεχώς χρησιμοποιούμε στοιχεία από τον χώρο των τεχνών τόσο στην εξατομικευμένη θεραπευτική πράξη όσο και σε δράσεις συλλογικού χαρακτήρα.
Αναφορικά με την παράσταση που θα παρακολουθήσετε, εμείς το θέατρο και την μουσική, τα χρησιμοποιήσαμε ως θεραπευτικά εργαλεία.
Στην προετοιμασία της παράστασης Μιξ Μαξ Μεξ περάσαμε αρκετούς μήνες θέτοντας και επαναπροσδιορίζοντας θεραπευτικούς στόχους για το κάθε παιδί.
Το θέατρο έγινε το λειτουργικό αποτέλεσμα στις θεραπείες των παιδιών μας.
Αλλά σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν ήμασταν μόνοι μας.
Αρχικά μοιραστήκαμε τη σκέψη μας με τους γονείς των παιδιών μας, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη προθυμία για τη συμμετοχή των παιδιών τους.
Συνεργαστήκαμε και καθοδηγηθήκαμε από καταξιωμένους καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής για να μοιραστούμε την ιδέα αυτή: την καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας «Εν δυνάμει» και σκηνοθέτιδα της παράστασής μας Ελένη Δημοπούλου, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης Γιώργο Τζούκα και την χορογράφο Μέλπω Βασιλικού.
Συνεργαστήκαμε και δεχθήκαμε την αμέριστη συμπαράσταση φορέων και συλλόγων και φυσικά της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» (ΕΥΔ ΠΔΜ), χωρίς τη χρηματοδότηση της οποίας το εγχείρημα του “Μιξ Μαξ Μεξ” δεν θα ήταν υλοποιήσιμο.
Η μουσικοθεατρική παράσταση βασίζεται στο παραμύθι «Η ιστορία του Μιξ, του Μαξ και του Μεξ» του Λουίς Σεπούλβεδα και είναι αποτέλεσμα μιας πρωτοβουλίας
▪️του Κέντρου Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Κιβωτός» και
▪️της Ομάδας «Εν δυνάμει» και
▪️του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.
Σε συνεργασία με:
▪️το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων της Σχολής Κοινωνικών και
Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,
▪️το Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,
▪️τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα»,
▪️τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΑΠΝ) του Δήμου Κοζάνης,
▪️το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗΠΕΘΕ) Κοζάνης,
▪️την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.
Την προβολή των εκδηλώσεων έχει αναλάβει το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, την συνεργασία και την έμπρακτη στήριξή τους, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της παράστασης.
Επιπλέον εξίσου σημαντική είναι και η συμβολή των ανθρώπων που εκπροσωπούν τους χώρους που μας φιλοξένησαν για την προετοιμασία της παράστασης.
▪️Τον κ.Τανίδη Νικόλαο πρόεδρο του Δ.Δ. Αργίλου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων της Κοινότητας,
▪️Τον κ.Τοπάλη Χρήστο, προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή Κοζάνης που μεσολάβησε για να φιλοξενηθούμε στο Δ.Α.Κ Αγ.Γεωργίου και στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης.
▪️Τον κ.Κανάβα Τάσο πρόεδρο του Δ.Δ. Λευκοπηγής για τη διάθεση του Κοινοτικού καταστήματος Λευκοπηγής.
▪️Τη Διεύθυνση του 9ου-12ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.
🟣 Ποια είναι η ομάδα «Εν δυνάμει»
Η ομάδα Εν δυνάμει είναι για μια ομάδα νέων καλλιτεχνών με και χωρίς αναπηρία, που δραστηριοποιείται από το 2008. Αποτελεί ίσως μια από τις σημαντικότερες συλλογικότητες που
υπάρχουν στην χώρα μας. Βασίζει το έργο της πάνω σε συλλογικές πρακτικές σε κάθε επίπεδο, με πρώτο και κύριο αυτό της ισότιμης συνεργασίας νέων με και χωρίς αναπηρία, ενώ ενεργεί υπό την επιμέλεια ενός συλλογικού “εγώ”, προκειμένου να παράξει το καλλιτεχνικό της έργο.
Για περισσότερα από 15 χρόνια επιδιώκει και καταφέρνει να δείξει ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι και πρακτικές συνύπαρξης, συνεργασίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Έχοντας σαν κύριο εργαλείο την έρευνα νέων μεθόδων επικοινωνίας, η ομάδα οργανώνει και παράγει ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προτάσεις στον χώρο των εικαστικών, του θεάτρου, της μουσικής και των οπτικών τεχνών. Η πλειοψηφία των παραστάσεων και άλλων προγραμμάτων μας λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ δραστηριοποιούμαστε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σκοπός της ομάδας είναι να στηρίξει, να ενθαρρύνει και να εφοδιάσει τα μέλη της να ενταχθούν ισότιμα στο κοινωνικό σύνολο μέσα από την Τέχνη.
🟣 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΟΥ:
ΚΙΒΩΤΟΣ ΑμεΑ, Εν Δυνάμει, Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Βασιλική Τσιάρα
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: 171 άτομα
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ελένη Δημοπούλου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
Ελένη Δημοπούλου
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ – ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ
Γιώργος Τζούκας
ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Χρήστος Κτιστάκης
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ
Μέλπω Βασιλικού
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Κυριάκος Ηλιάδης και Richard Anthony
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΞ ΤΟΥ ΜΑΞ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΞ, η καταπληκτική περιπέτεια του γάτου με το ελληνικό προφίλ, ενός ποντικού και του αγοριού που ζούσε μαζί τους».
Συγγραφέας: Λουίς Σεπούλβεδα, Μετάφραση: Αχιλλέας Κυριακίδης, Εκδόσεις: Όπερα.
ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Βαΐτσα Βλάχου
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Ελένη Δημοπούλου, Μηνάς Θεοδωράκης, Κατερίνα Τσιάρα
* Στο τελικό κείμενο συμμετείχε το πλήρωμα της Κιβωτού.
ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ
Ελένη Δημοπούλου, Μέλπω Βασιλικού
*Το κείμενο που ακούγεται στην σκηνή «ΟΝΕΙΡΟ» γράφτηκε από την Αθηνά Κρανίδη ειδικά για την παράσταση.
ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Μηνάς Θεοδωράκης
ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΤΟ ΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙ»
Μουσική: Αθηνά Κρανίδη, Μηνάς Θεοδωράκης, Κατερίνα Τσιάρα
ΜΟΥΣΙΚΗ – Βαλς της παράστασης
Γρηγόρης Τζούκας
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ:
Ραφαήλ Αδαμόπουλος, Ελευθερία Αφεντουλίδου Βασιλική Βαλιάκα, Ολυμπία Βλιαγκόφτη, Βλιαγκόφτης Αναστάσης, Βόντσα Βάγια, Στυλιανή Γιαννοπούλου, Γιώργος Γκαντώνας, Γεωργία Γκατζιούφα, Στέλλα Γκατζιούφα, Σωτήρης Γκατζιούφας, Κωνσταντίνος Γκοβεδάρος, Άρης Γυλτίδης, Μιχαήλ-Άγγελος Δαδαλής, Νικολέτα Ελαφρού, Δημοσθένης Ευαγγέλου, Αργύρης Ευκολίδης, Κατερίνα Ζαραβίγκα, Έλενα Ζησιάδου, Κυριάκος Ηλιάδης, Χαράλαμπος Θεοδωρίδης, Δήμητρα Θεοδωρίδου, Μηνάς Θεοδωράκης, Χαρούλα Ισπογλίδου, Νικόλας Ιωσηφίδης, Γιάννης Καλαμπούκας, Αστερία Κάλφα, Γιάννης Καρακαλπατσίδης, Ιωάννα Καραμάνη, Φώτης Καραμάνος, Χριστίνα Καραμάνου, Αναστασία Καράμπελα, Γιώργος Καρυπίδης, Κωνσταντίνος Κουκαλιάρης, Ηλιάνα Κουκούτση, Άννα Κουτσιούκη, Αθηνά Κρανίδη, Κωνσταντίνα Κρίνου, Αναστασία Κυπιρτίδου, Ευθύμης Λαβαντσιώτης, Αναστασία Λαζαρίδου, Μαρία Λασκαρή, Θοδωρής Λεούδης, Ευρυδίκη Μαγουλοπούλου, Λευτέρης, Μέλας, Μυρτώ Μητσιάκου, Αιμιλιάνο Μπαλκότσι, Νικάνορας Μπιλιώνης, Βασιλεία Μπλιούμη, Χριστίνα Μπλιούμη, Κώστας Μπλιούμης, Ραφαηλία Μπόμπα, Παναγιώτης Μωυσιάδης, Μαγδαληνή Νατσιοπούλου, Γιάννης Ξάνθας, Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, Ζηναΐς Παπαγόρα, Χρήστος Παπαγόρας, Γιώργος Παπαθανασίου, Ελένη Παπακωνσταντίνου, Λάμπρος Παπανικολάου, Εύα Παπαπλιούρα, Ειρήνη Παυλίδου, Κωνσταντίνος Πενέκελης, Ιωάννα Πενογλίδου, Νίκος Πούλιος, Γιώργος Προδρομίδης, Παναγιώτης Ριζόπουλος, Αστέρης Ρουσιάδης, Παναγιώτα Ρουσιάδου, Μενέλαος Σιαμπανόπουλος, Χρυσάνθη Σιαπέρδα, Θανάσης Σιαπέρδας, Νίκος Σιδέρης, Νίκος Τανάγιας, Δημήτρης Ταρτάρας, Αγνή Τουρτούρα, Κατερίνα Τουρτούρα, Μάριος Τσαβδαρίδης, Βασιλική Τσιάρα, Κατερίνα Τσιάρα, Ευαγγελία Τσιώγκα, Γιώτα Φλώρου, Δήμητρα Φλώρου, Μάρθα Φλώρου, Χριστόφορος Χαραμής, Αλεξάνδρα Χατζή, Μαρία Χλιαρά, Παναγιώτα Χριστοπούλου.
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΒΙΟΛΙΑ Α
Λουντμίλα Αχιμπάλοβα, Τάτσινας Δημήτρης, Καραουστά Σωτηρία, Βλαγκόφτη Ευαγγελία, Παπαζήση Κωνσταντίνα, Παγκαρλιώτα Μαρία, Κυρατζόπουλος Θωμάς, Κυρατζόπουλος Θεόδωρος, Ιωαννίδης Διαμαντής, Κάτανα Στυλιανή
ΒΙΟΛΙΑ Β
Γεωργιάδου Ελισάβετ, Γεωρμπαλίδου θεοδώρα, Αργυροπούλου Ανθή, Μπαρτζόκα Γεωργία, Αγατσίκογλου Αναστασία, Ρουσοπούλου Χρύσα, Τούρτουρα Αγάπη, Χονδρογιάννη Βασιλική, Θεοφάνους Αχιλλέας
ΒΙΟΛΕΣ
Κουζώφ Κων/νος, Κλαδάς Οδυσσέας
ΤΣΕΛΑ
Τανή Δώρα, Ρόγαρης Δημήτρης, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος
ΦΛΑΟΥΤΑ
Έντβιν Παναγιώτη, Κοκκινίδου Βάια, Στεφανίδου Μαλαματένια
ΚΛΑΡΙΝΕΤΑ
Παπαβασιλείου Θοδωρής, Στεργίου Φρειδερίκη, Σταθόπουλος Βασίλης
ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ – ΟΜΠΟΕ
Τσέλιος Δημήτρης
ΣΑΞΟΦΩΝΑ ΑΛΤΟ
Ιωαννίδης Φώτης, Ασκαρίδης Λάζαρος
ΤΡΟΜΠΕΤΑ
Ξενιτίδης Δημοσθένης, Κώστας Ανδρεόπουλος
ΗΛ. ΜΠΑΣΟ
Καραπάτσιος Μάρκος
ΚΡΟΥΣΤΑ
Τσώνης Αναστάσιος
ΝΤΡΑΜΣ – ΚΡΟΥΣΤΑ
Βακουφτσής Φώτης, Κουτσουνάνος Σωτήρης
ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ-ΠΛΗΚΤΡΑ
Μαραμής Ευάγγελος
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Σιδηροπούλου Κωνσταντίνα, Κυργιαζόγλου Αθανάσιος, Γκατζιούφα Ευαγγελία, Τσακνάκη Φωτεινή, Ζάμκος Ιωάννης, Καρατζάς Δημήτρης
ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΛΤΟ
Αγκιμπάλοβα Ελένη, Γκαντιά Κατερίνα, Γκατζόφλια Άννα, Δελιγιαννίδου Δώρα, Διάφα Φωτεινή, Καραγεώργου Ελένη, Καρακλάνη Ιωάννα, Κοτζαμανίδου Όλγα, Λογοθέτη Γεωργία, Μάρα Κατερίνα, Νίκου Βασιλική, Παπαδοπούλου Αγγελική, Σιακαβάρα Λένα, Τζήμκα Τζένη, Τονίδου Κωνσταντίνα, Τσιάρα Φωτεινή, Χατζηαναστασίου Λεοντία, Μήτκα Παναγιώτα
ΣΟΠΡΑΝΟ
Αργυροπούλου Μαρία, Γρηγοράκου Μπέτυ, Καρανίκα Ασπασία, Κούσα Αναστασία, Λουκμανοβα Νέλλη, Νίκου Ιωάννα, Πλεξίδα Μαρία, Σκαφίδα Νατάσσα, Σουλιώτη Νάνσυ, Τζιδημοπούλου Κατερίνα, Ελευθεριάδου Χριστίνα
ΤΕΝΟΡΟΙ
Γελαδάρης Γιώργος, Γεωργιάδης Σάββας, Καλαϊτζής Παναγιώτης, Κουζιάκης Μιχάλης, Μάρας Ζήσης, Στάμκος Νίκος
ΜΠΑΣΟΙ
Γκουζγκούνης Νικόλαος, Τζανίδης Σταύρος
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ
Δημήτρης Γλούμπος
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Μάνος Κόμπος
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣΚΑΣ
Βαΐτσα Βλάχου, Κυριάκος Ηλιάδης, Μαρία Λασκαρή, Ειρήνη Τσιαμπαλή, Δήμητρα Φλώρου
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΩΝ
Richard Anthony, Ορέστης Δημόπουλος, Κυριάκος Ηλιάδης, Χρήστος Παπαγόρας, Γρηγόρης Τράγιας
*Ένα μέρος των σκηνικών κατασκευάστηκε με τα υλικά που έκανε δωρεά στην «ΚΙΒΩΤΟ» η εταιρεία «ENEL GREEN POWER HELLAS.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Μάρθα Φλώρου
VIDEO DRONE
Βαλάντης Χατζηζήσης, Βασίλης Βασιλειάδης
VIDEO ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΗΨΗ: Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΠΕΡΤΙΤΛΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Ολυμπία Βλιαγκόφτη
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΠΕΡΤΙΤΛΩΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
Ιουλία Γκαλίνα, Richard Anthony, Γιώργος Βαμβακάς.
ΗΧΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κατερίνα Κατσιάνα, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Ηλίας Γιώτας, Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας (ΠΟΑμεΑ ΔΜ)
ΜΙΞ ΜΑΞ ΜΕΞ – Μουσικοθεατρική παράσταση
2 ΚΑΙ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Ώρα προσέλευσης: 19.15
Ώρα έναρξης: 20.00
Διάρκεια παράστασης: 70 ΛΕΠΤΑ
Είσοδος Δωρεάν
Κρατήσεις θέσεων: ticketservices.gr
Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί το ωράριο προσέλευσης και έναρξης της παράστασης.
*Άνθρωποι με οπτικές αναπηρίες που θέλετε να παρακολουθήσετε την παράσταση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την «Κιβωτό».
Τηλ: 2461095561, email: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι