kozan.gr: Η παρουσία του παθογόνου μύκητα στη Λίμνη Πολυφύτου, που σχεδόν αφάνισε τις καραβίδες, φαίνεται να παραμένει στο νερό για κάποιο χρονικό διάστημα και κατά την απουσία της καραβίδας. Έτσι λοιπόν υπάρχει περίπτωση να προσβληθούν κι υγιείς καραβίδες. Οι προσβεβλημένες καραβίδες από τον μύκητα παρουσιάζουν πτωτική τάση” (Βίντεο)

5 Σεπτεμβρίου 2024
21:22

“Η παρουσία του παθογόνου μύκητα στη Λίμνη Πολυφύτου, φαίνεται να παραμένει στο νερό για κάποιο χρονικό διάστημα και κατά την απουσία της καραβίδας. Έτσι λοιπόν υπάρχει περίπτωση να προσβληθούν κι υγιείς καραβίδες. Οι προσβεβλημένες καραβίδες από τον μύκητα παρουσιάζουν πτωτική τάση”. Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης διαβάζοντας τα σχετικά αποτελέσματα μελέτης  των επιστημόνων που μελετούν το φαινόμενο και σύμφωνα με τους ειδικούς του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες αλιείς (ψαράδες) που διεκδικούν συνολικά 485.000 ευρώ τα οποία σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη δεν πληρώθηκαν μέχρι σήμερα γιατί υπήρξε πρόβλημα ως προς τη μεθοδολογία της πληρωμής και πως πολύ σύντομα θα δοθεί λύση.

3 σχόλια

    • Μάλλον δεν έχετε ασχοληθεί με το θέμα. Και με τον μύκητα μπορούν να καταναλωθούν είπαν οι επιστήμονες. Η καθαρότητα αποδεικνύεται από αναλύσεις που γίνονται συνεχόμενα καθώς από αυτό το νερό πίνει η Θεσσαλονίκη.

  • Καλά το γεγονός ότι απαντά για την μη αποτελεσματικότητα της Περιφέρειας απέναντι σε θέματα με τις προσωπικές του κινήσεις δείχνει πολλά.
    Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να γίνει αναδρομή στο τι έχει γίνει από την Περιφέρεια ΔΜ άσχετα με τα πρόσωπα. Τα δεδομένα που αναγνώστηκαν ήταν από συμβάσεις με το ΠΔΜ από την προηγούμενη περίοδο και απλά έμειναν στην αφάνια οι κινήσεις αυτές ωστόσο τα αποτελέσματα αυτών έγιναν επιχειρήματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι