“Σπάρτακος”: Διευκρινίσεις σχετικά με την έκτακτη εισφορά στα εκκαθαριστικά Μαρτίου

26 Μαρτίου 2018
10:07

Συνάδελφοι

Το ποσό των 8 ευρώ που θα δείτε -ως έκτακτη εισφορά- στην εκκαθάριση μισθοδοσίας του Μαρτίου (ή που οι έχοντες ηλεκτρονική πρόσβαση στην μισθοδοσία σας, έχετε είδη δει), εφαρμόστηκε ως ψηφισθείσα πρόταση της από 16ης Φεβρουαρίου 2018 Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου (έπειτα από σχετική -τότε- πρόταση προκειμένου να καλυφθούν τα επερχόμενα έξοδα της εκλογικής διαδικασίας αλλά και οι δαπάνες που σχετίζονται με τις επερχόμενες κινητοποιήσεις ενάντια στο ξεπούλημα μονάδων της ΔΕΗ).

Η εισφορά κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου το σωματείο να μπορέσει απρόσκοπτα να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις, για αυτόν ακριβώς τον λόγο εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια μπήκε σε εφαρμογή.

5 σχόλια

  • Μήπως μπορείτε να δημοσιεύσετε δημόσια και τον Οικονομικό Απολογισμό για να δούμε πόσα χρήματα εισπράξατε την προηγούμενη τριετία που αν δεν κάνω λάθος ξεπερνούν κατά πολύ τις 750.000 Χιλιάδες Ευρώ και τι παρουσιάσατε ως υπόλοιπο ταμείου που πάλι εάν δεν κάνω λάθος ήταν 784 επτακόσια ογδοντα τέσσερα ευρώ!!!!
    Τα υπόλοιπα που είναι;;;
    Δημοσιεύστε σας παρακαλώ τα έξοδα που έχουν για Δημόσιες σχέσεις ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Σπάρτακου.
    Παλάσκα πιστεύω να κατάλαβες τι γράφω!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.