Γιώργος Καράτζιας, από τη Λευκοπηγή Κοζάνης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι

30 Μαρτίου 2018
14:06
Κανένα σχόλιο

Μετά την πρόκριση του για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές  μέρες  στο Erzerum της Τουρκίας τον Φεβρουάριο του 2017, από όπου γύρισε σημαιοφόρος ως ο καλύτερος αθλητής της Ελληνικής αποστολής, ο Γιώργος Καράτζιας επανήλθε και φέτος ως «πρωταθλητής».

Ο νεαρός αθλητής από τη Λευκοπηγή Κοζάνης συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι, που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 23 έως την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, στη Βίγλα Πισοδερίου και έκλεψε τις εντυπώσεις κερδίζοντας την πρώτη ημέρα των αγώνων το χρυσό στο σλάλομ, στην κατηγορία των εφήβων.

Μεγάλη μάχη για το χρυσό έδωσε ο Γιώργος και τη 2η ημέρα των αγώνων, στο αγώνισμα GS (Γιγαντιαίο), τερματίζοντας όμως τελικά στη δεύτερη θέση με 0,05 δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Καράτζιας είναι ένας άριστος μαθητής της Γ’ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης και ανήκει στο Σωματείο Χ.Ο.Σ Γρεβενών με προπονητή τον Ευάγγελο Πρώιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.