kozan.gr: Το ιδιοκτησιακό είναι στην ουσία το πρόβλημα για τη μη κατασκευή των κερκίδων στο “Στρατιωτικό” γήπεδο, υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Τέλης Πουτακίδης

3 Απριλίου 2018
09:05

Το ιδιοκτησιακό είναι στην ουσία το πρόβλημα για τη μη κατασκευή των κερκίδων στο “Στρατιωτικό” γήπεδο, υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Τέλης Πουτακίδης. Δείτε τι είπε στην χθεσινή εκπομπή του Top Channel, Επί Παντός:

5 σχόλια

  • Σοβαρευτείτε. Εκεί είστε για να λύνετε προβλήματα, όχι για να διαπιστώνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

    Αν δεν μπορείτε, υπάρχουν άλλοι που μπορούν. Το μόνο ερώτημα είναι αν αυτοί είναι στο συνδυασμό της πλειοψηφίας, της μειοψηφίας ή μάλλον, που είναι και το πιο πιθανό, εκτός της σημερινής αυτοδιοίκησης.

  • Δηλαδή Τέλη τον άλλο μήνα που το γήπεδο περνάει από το στρατό στον Δήμο οι κερκίδες θα γίνουν ? Δε νομίζω. Άλλο είναι το πρόβλημα.Η κι εσύ δε ξέρεις η κι εσύ κοροϊδεύεις .Ρώτα το Γιαννάκη κ θα σου πει ποιο είναι το πρόβλημα .Αλλά πίσω έχει η ΑχλάδΑ την ουρά

  • ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ….
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΑ ΑΠΑΔΥΤΗΡΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.