kozan.gr: Βλάβη σε υπόγειο καλώδιο υποσταθμού εντός της πόλεως της Κοζάνης – Χωρίς ρεύμα, από τη 1 περίπου το πρωί της Τρίτης κάποια τμήματα της πόλης

10 Απριλίου 2018
02:30
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, βλάβη σε υπόγειο καλώδιο υποσταθμού εντός της πόλεως της Κοζάνης, φέρεται να είναι η αιτία για την οποία περιοχές όπως η Λασσάνη, τμήμα της οδού Παύλου Μελά με πλατεία Αυλιώτη, γειτονιές πέριξ του ξενοδοχείου Αλιάκμονα, οδοί όπως Κωνσταντινουπόλεως & Αριστοφάνους, στην πόλη της Κοζάνης, “βυθίστηκαν στο σκοτάδι, από τη 1 περίπου ξημερώματα Τρίτης 10/4 και παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι κι αυτή την ώρα (2:30 π.μ.). Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. προσπαθούν να εντοπίσουν το καλώδιο που υπέστη τη βλάβη, προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Το πόσος χρόνος ακόμη θα απαιτηθεί γι’ αυτό, κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα, οι εκτιμήσεις όμως, κάνουν λόγο για κάποια λεπτά μέχρι και μία (1) ή περισσότερη ώρα. Να σημειωθεί πως, νωρίτερα, για περίπου 1 ώρα, είχαν μείνει χωρίς ρεύμα περιοχές του δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.