kozan.gr: Tι απαντούν οι πολίτες της Κοζάνης, με αφορμή τις εξελίξεις με την ΔΕΗ και την πώληση των λιγνιτικών μονάδων: “Πρέπει να παραιτηθεί ο Περιφερειάρχης;;; Τι πρέπει να κάνουν οι βουλευτές;;” (Bίντεο)

18 Απριλίου 2018
15:34

Tι απαντούν οι πολίτες της Κοζάνης στo ερώτημα: “Πρέπει να παραιτηθεί ο Περιφερειάρχης και οι βουλευτές, με αφορμή τις εξελίξεις με την ΔΕΗ και την πώληση των λιγνιτικών μονάδων;”.

14 σχόλια

  • Μίλησε κι ο ιορδανης…στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και τι είπε ..! Να απαλλοτριωθούν οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ η δεν κατάλαβα καλα..;

  • Οι παραιτήσεις είτε γίνουν είτε όχι δεν ωφελούν ! Οι προβληματισμοί είναι άλλοι.
    Μήπως η μέχρι σήμερα λειτουργία της ΔΕΗ ήταν λάθος που δεν διορθώθηκε για χρόνια και οδηγεί στην άμεση ανάγκη αναδιάρθρωσης ή μετεξέλιξης της?
    Μήπως «στράβωσε» ο κύριος μοχλός ανάπτυξης της περιοχής και χρήζει αντικατάστασης?
    Μήπως εδώ βοσκούσε η αγελάδα και στην Αθήνα αρμέγανε το γάλα?
    Υπάρχει υγιές πλάνο καλύτερης ανάπτυξης της Δυτικής Μακεδονίας και γενικότερα της χώρας?

  • O ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

  • Πρόταση= Πασοκ και ΝΔ χρωστάνε μαζί 420 εκατομμύρια ευρώ σε χρέη.Να δωθούν αυτά τα χρήματα για να σωθούν οι μονάδες της ΔΕΗ.

    • πρόταση = ΔΕΗ ΓΕΝΟΠ χρειάζονται 500 εκατομμύρια το χρόνο για να πληρώνουν συντάξεις παχυλές στους ΔΕΗτζηδες μήπως να κοπεί αυτό από το κράτος και να δωθεί σε ανταποδοτικές υπηρεσίες για την καταστροφή που έχει κάνει η ΔΕΗ στην περιοχή μας ?

  • αλλαγη του τροπου εργασίας και επιλογών στην ΔΕΗ με Φοβέρες αλλαγες. ή να πουληθεί και να ερθει καποιος -οι, να την λειτουργήσουν κανονικά και οχι οπως ειναι εδω και αρκετα χρονια.

  • Δεν είναι λυση η παραίτηση του περιφεριάρχη και των βουλευτών… το θεμα μας είναι να αγωνιστουμε όλοι μαζί ενωμένοι να σώσουμε ότι απέμεινε…

  • Δεν είναι λυση η παραίτηση του περιφεριάρχη και των βουλευτών… το θεμα μας είναι να αγωνιστουμε όλοι μαζί ενωμένοι να σώσουμε ότι απέμεινε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.