Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στο Annual General Meeting 2018 της F.E.

19 Απριλίου 2018
10:52
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως και τις 13 Απριλίου 2018 στη Γενεύη, η Ετήσια Γενική Συνέλευση (Annual General Meeting) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γούνας (Fur Europe).

Στη συνέλευση συμμετείχε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Δημήτριο Κοσμίδη, τον αναπληρωτή Πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο, τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων Αθανάσιο Λάγγα.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έλαβε χώρα ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2017, ψηφίστηκε ο ισολογισμός του 2017 και παρουσιάστηκε το νέο Δ.Σ. της F.E. του οποίου η νέα σύσταση έχει ως εξής:

Από την EFBA (3 μέλη)

John Papsø (chair)

Kenneth Ingman (vice-chair)

Jasper Jaspers

Από την IFF (5 μέλη)

Johannes Manakas (vice-chair)

Roberto Tadini

Steven Hurwitz

Aron Liska

Ivan Benjamin

Από τα δημοπρατήρια-auction houses (2 μέλη):

Jesper Uggerhøj

Pertti Fallenius

Στο Annual General Meeting την τιμητική της είχε η εταιρία FENDI, η οποία παρουσίασε μια ιδιαίτερη κολεξιόν με θέμα “Yesterday-Today”. Στην πασαρέλα πρωταγωνιστούσε το προϊόν της φυσικής γούνας και όχι της πλαστικοποιημένης, δίδοντας παράλληλα το σύνθημα “Fendi is Fur, Fur is Fendi”.

Ο εκπρόσωπος της Fendi Frederic Munoz αναφέρθηκε και στο Anti-Fur κίνημα δηλώνοντας πως πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τρικ που σκοπό έχει να αρπάξει ένα μεγαλύτερο μερίδιο από την παγκόσμια αγορά. Ο κ. Κοσμίδης, δήλωσε πως η Ε.Ο.Γ. ακολουθεί την ίδια γραμμή με την F.E. και την εταιρία FENDI όσον αφορά το Anti-Fur κίνημα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αποφασίστηκε ομόφωνα, η παγκόσμια διοργάνωση του Summer School να συνεχίσει να εκπέμπει από την καρδιά της ελληνικής γουνοποιίας, τη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα από την Καστοριά και τη Σιάτιστα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.