ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: 3ωρη Στάση εργασίας Ενάντια στην πώληση των Λιγνιτικών Σταθμών, Παρασκευή 20/4 – 7 π.μ έως 10 π.μ

19 Απριλίου 2018
12:17

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ αντιδρώντας στην καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης και ειδικότερα στο Νομοσχέδιο που φέρνει για την πώληση των Λιγνιτικών Σταθμών, πραγματοποιούν 3ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30) την Παρασκευή 20/4/2018.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, τα Σωματεία – Μέλη της και οι Εργαζόμενοι, προετοιμάζονται να δώσουν μαζί με τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, έναν δυναμικό και ξεκάθαρο αγώνα για την ακύρωση του Νομοσχεδίου, που διαλύει τη μεγαλύτερη Βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας.

7 σχόλια

  • Ένα άρθρο και μια απορία για την τύχη των εργαζομένων της ΔΕΗ.

    Στο νομοσχέδιο για την πώληση της ΔΕΗ υπάρχει άρθρο που οδηγεί σε κανονική

    κινεζοποίηση των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων που θα μείνουν στις Μονάδες που θα πουληθούν. Το ‘ξερες σύντροφε Αδαμίδη και έκανες μέχρι τώρα τον…. Κινέζο; Ή το έμαθες τώρα (ή τώρα το κατάλαβες) και γι’ αυτό άλλαξες γραμμή και ζητάς να μην ψηφισθεί (από βουλευτές και εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. ΔΕΗ. Όσο για τον κολλητό σου τον Καρυπίδη δεν βγάζεις άχνα- απλά αλληλοστηρίζεστε); Κι οι εργαζόμενοι τι λένε που θα χάσουμε όλοι τις δουλειές μας; Παιδιά, να ξυπνήσουμε πριν είναι αργά! Μας δουλεύουν οι τύποι!!!!!!

    • Δηλαδή τέρμα η λούφα, τέρμα οι δυορες, τέρμα οι κοπάνες,τέρμα τα καφεδάκιά τα τσιπουρα και οι παρτίδες τάβλι , τέρμα ο υπνακος σε ηλιόλουστες γωνίες σε καμαρακια και σε καδοφορους φυσικά με το μεροκάματο να τρέχει κανονικά; Εφιάλτης σκέτος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.