Δείτε στο kozan.gr τις τοποθετήσεις των βουλευτών Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ (Θεοφύλακτου, Ντζιμάνη, Mουμουλίδη & Δημητριάδη) στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο της αποεπένδυσης της ΔΕΗ (Βίντεο)

25 Απριλίου 2018
15:48

Δείτε στο kozan.gr τις τοποθετήσεις των Θεοφύλακτου, Ντζιμάνη & Δημητριάδη στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο της αποεπένδυσης της ΔΕΗ.

3 σχόλια

  • Το ξεπούλημα του λιγνίτη και της ΔΕΗ έγινε τώρα αποεπένδυση….Και όλοι αυτοί που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους τραμπούκιζαν, βρίζανε κλπ
    Εργατοπατέρες, συνδικα-λιστές, άεργοι Κηφήνες, ουρανοκατέβατοι διορισμένοι βολευτές, τώρα ποιούν την νήσσαν….και λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!χωρίς επιχειρήματα πανηγυρίζουν για τα μνημόνια και λένε τι να κάνουμε? Μοιράζοντας σανό στο ελάχιστο κομματικό ακροατήριο που τους απέμεινε.Να τους χαιρόμαστε!!Άξιοι εκπρόσωποι μιας παρηκμασμένης κοινωνίας, που μας κοροϊδεύουν και μας φτύνουν κατάματα για άλλη μια φορά, εδώ και 40 χρόνια…Όμοιοι και Άξιοι συνεχιστές των άλλων που αντικατέστησαν.
    Κρίμα

    υ.γ. Και Κύριοι συνδικαλιστές που τόσα χρόνια κοιτούσατε το σινάφι σας μόνο, αδιαφορώντας για όλα αυτά που έρχονταν κ σκίζατε ιμάτια για τίποτα τροφεία, μη ξεχάσετε τώρα τα καλσόν!!

  • Μιμη έχεις πλάκα κανένας δεν κατάλαβε τη είπες να σε χαίρονται αυτή που σε ψήφισαν χα χα ντου από παντού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.