Μουμουλίδης: Δεν πρέπει να παραιτηθούν όσοι βουλευτές διαφωνούν για τα ομόφυλα ζευγάρια (Ηχητικό)

25 Απριλίου 2018
15:39

«Η ΔΕΗ αφορά στην εθνική οικονομία και μόνο την τοπική» είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης.

Τόνισε ότι οι αντιδράσεις προκύπτουν κυρίως από το γεγονός ότι η ΔΕΗ όλα αυτά τα χρόνια ήταν μονοκαλλιέργεια στην περιοχή χωρίς να υπάρχει εναλλακτική λύση με ένα σχέδιο ανάπτυξης.

Για το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς, είπε ότι είναι ξεκάθαρο πως τα ομόφυλα ζευγάρια δεν μπορούν να υιοθετήσουν.

Ο κ. Μουμουλίδης είπε ότι ο ίδιος θα το ψηφίσει αλλά είναι δικαίωμα του κάθε βουλευτή να εκφράσει διαφορετική άποψη, όπως ορίζει το Σύνταγμα, χωρίς προειδοποιήσεις για κυρώσεις.

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος