Το ΙΙΕΚ VOLTEROS προκηρύσει το ταχύρυθμο Σεμινάριο Tattoo Φρυδιών, Σχεδιασμός &αποτρίχωση φρυδιών με κερί, τσιμπιδάκι και κλωστή

26 Απριλίου 2018
11:57
Κανένα σχόλιο

Οι επαγγελματίες μακιγιέρ θεωρούν τα φρύδια βασικό στοιχείο της “αρχιτεκτονικής” του προσώπου. Πράγματι, το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών μπορούν να αλλάξουν εντυπωσιακά την έκφραση και το στιλ ενός ατόμου. Απαιτείται βαθειά γνώση σχηματισμού φρυδιών (βάσει του σχήματος του προσώπου) στον τομέα του μακιγιάζ και styling και επιτυχημένη πρακτική στον τομέα του μόνιμου μακιγιάζ για ένα σωστό αποτέλεσμα.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ή τατουάζ φρυδιών είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στην μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία που εισάγουν την χρωστική στην επιδερμίδα. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών για να δώσουμε ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα ή ακόμα και για ένα ολικό μόνιμο μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απώλειας του (π.χ. αλωπεκία).

Διδακτικές Ενότητες Tattoo Φρυδιών

  1. Τεχνική και Μετρήματα Σχεδίασης Φρυδιών
  2. Μέθοδος Φωτοσκίασης – Εφαρμογή   
  3. Μέθοδος “Τρίχα-Τρίχα” – Εφαρμογή

Διάρκεια: 35 ώρες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του ΙΕΚ από 8.00 πμ ως 8.00 μμ. Τηλ 2461028197-6977235113

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΩΤΟ ΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.