Νέο βίντεο από το συνδυασμό “Ελπίδα” για τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας και τη στάση του στο θέμα της ΔΕΗ – Περιλαμβάνει στιγμιότυπο από τη γνωστή ελληνική ταινία “Ζητείται ψεύτης” με τον Θεόδωρο Πάρλας ή Ψευτοθόδωρο, που υποδύεται ο Ντίνος Ηλιόπουλος (Βίντεο)

26 Απριλίου 2018
20:17

Νέο βίντεο από το συνδυασμό “Ελπίδα” για τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας και τη στάση του στο θέμα της ΔΕΗ. Περιλαμβάνει στιγμιότυπο από τη γνωστή ελληνική ταινία “Ζητείται ψεύτης” με τον Θεόδωρο Πάρλα ή Ψευτοθόδωρο, που υποδύεται ο Ντίνος Ηλιόπουλος.

12 σχόλια

  • Εσείς έχετε χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια
    Γεωργία δεν χρειάζονται όλα αυτά πού κάνεις.
    Είναι γνωστό ότι αποτελείς πολιτικός τού παρελθόντος.
    Άλλωστε το 5% τού πολιτικού σου φορέα είναι και το δικό σου ποσοστό στην περιφέρεια.
    Καληνύχτα Γεωργία!!!

      • ενώ με τον ΣΥΡΙΖΑ τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Άσε μας ρε φίλιε που όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε στη Ζεμπιλιάδου θυμάστε ότι είναι ΠΑΣΟΚ. Γεωργία τους έχεις ξεφτυλίσει τους ξεπουλημένους και γιαυτό πετάνε την μπάλα στην εξέδρα. Συνέχισε μόνο εσύ μπορείς

    • Έ βέβαια βλέπεις πολιτικοί του παρόντος είναι όσοι ξεπουλάνε τα πάντα! Η Ζεμπιλιάδου είναι η μόνη ελπίδα που έχει αυτή η Περιφέρεια μπας και γίνει κάτι και σε αυτό τον τόπο … πάρτε το χαμπάρι σημασία πλέον έχουν μόνο οι άνθρωποι με ικανότητες και ήθος. Οι ψεύτες κι οι ανίκανοι σπίτι τους.

    • Δεν κατάλαβα χτυπάτε την κυρία Ζεμπιλιάδου επειδή ξεμπρόστιασε τα ψέματα του Περιφερειάρχη; Και επειδή δεν έχετε επιχειρήματα για να υποστηρίξετε τον ψεύτη πολιτικό χτυπάτε την κυρία επειδή ανήκει σε κάποιο κόμμα; Ηρεμήστε γιατί γελοιοποιήστε. Δεν την ξέρω την κυρία αλλά σίγουρα κάνει σωστά τη δουλειά της.

  • Το νομοσχέδιο πέρασε εν μέσω θεατρινισμών και χωρίς να ανοίξει μύτη. Όλοι έπαιξαν καλά το ρόλο που τους ανατέθη, με το αζημίωτο…

  • Δηλαδή ο Καρυπίδης δεν είπε μόνο ψέματα ότι θα παραιτηθεί και δεν παραιτήθηκε αλλά είπε ι καότι τώρα δεν τον πειράζει και η πώληση;;; Αυτός δεν φώναζε ότι αυτός δεν πουλιέται;;; τελικά μας προετοίμαζε ο ψευτοθόδωρος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.