Κάλεσμα του σωματείου Εργαζομένων στην Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης για συμμετοχή στην 24ωρη γενική Απεργία για  την εργατική πρωτομαγιά

30 Απριλίου 2018
15:37

Το Σωματείο Εργαζομένων στην Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης καλεί τους εργαζόμενους, στην 24ωρη γενική Απεργία για  την εργατική πρωτομαγιά την Τρίτη 1η Μαΐου και στην  συγκέντρωση του Εργατικού κέντρου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στις 10:00π.μ.

Διανύουμε τον όγδοο  χρόνο με τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές για την κοινωνία, για την οικονομία.

    Μόνιμα φορτώνονται όλα τα βάρη στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων.
    Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα Απεργίας, μνήμης, αφύπνισης, επαγρύπνησης, αλλά  και απόδοσης τιμής στους αγωνιστές της εργατικής τάξης.
    Όλοι μαζί απεργούμε τη Τρίτη 1η Μάη και αγωνιζόμαστε ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές,  συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις και στην συγκέντρωση του Εργατικού κέντρου.
    Όλοι μαζί διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
                                                                                                                     

                                                          Το Δ.Σ.

2 σχόλια

  • Τι λες ρε Θανάση
    Σιγά να μην αφήσω τις ρακές κι τά να ρθω να ακουσω εσένα
    Αλλού τα κι για να ξερ πιος είμαι είμαι αυτός πού σι λει επαγελματια συνδικαλιστή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.