kozan.gr: Γιόρτασαν την Πρωτομαγιά, αναρτώντας πανό για τα 20 χρόνια αναμονής στη δημιουργία του νέου οικισμού (Φωτογραφίες)

1 Μαΐου 2018
19:22

 Οι κάτοικοι του Κομάνου Εορδαίας γιόρτασαν, σήμερα Τρίτη, την Πρωτομαγιά, στο μέρος που έχει προγραμματιστεί να δημιουργηθεί ο νέος οικισμός, επισημαίνοντας, εμμέσως, με την ανάρτηση πανό, την κοροϊδία που έχουν υποστεί, εδώ και περίπου 20 χρόνια, στο θέμα της μετεγκατάστασης του χωριού στη νέα θέση. Έστω και τώρα, περιμένουν κάτι να γίνει ώστε ο οικισμός να δημιουργηθεί και να ανταμώσουν και πάλι όλοι οι χωριανοί.

 

 

 

 

8 σχόλια

  • Ήθελα να ήξερα, ποιον κοροϊδεύουν; Στα αλήθεια περιμένουν να γίνει ο νέος οικισμός; Μετά από 21 χρόνια που έδωσαν τα χρήματα; Ούτε το 5% των χωριανών θα πάνε να κάνουν σπίτι στο νέο χωριό. Μέσα στην κρίση κιόλας ποιος θα πάει να χτίσει και άλλο σπίτι στο χωριό; Η αλήθεια είναι ότι ο Κόμανος έσβησε, δεν πρόκειτε να γίνει νέο χωριό. Αν ψηφίζαμε τότε να μετεγκατασταθεί το χωριό στην Κοζάνη κάτι ίσως γινόταν από τους σούρδους για να πάει το χρήμα εκεί. Οι άρχοντες της Εορδαίας κοιμούνταν μια ζωή όρθιοι. Δυστυχώς το μόνο ενδιαφέρον που υπάρχει τώρα πλέον από τους χωριανούς μου για τον Κόμανο είναι η Α ζώνη στα 8μηνα για να έχουν τα παιδιά τους ένα κομμάτι ψωμί μέσα στην ανεργία που υπάρχει. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    • ΡΕ ΤΕΜΈΤΕΡΟΝ ΝΤΟΠΙΕ ΑΚΣΟΝ ΟΛΙΟΝ. Τα χρήματα από την απαλλοτρίωση τα πήρατε πρι από 20 χρόνια και γίνατε μάγκες με επενδύσεις από το πουθενά. Οι περισσότεροι είσαστε απόφοιτοι δημοτικού με μηδέν προσόντα. Άιντε κάνε μας την χάρη λοιπόν …

      • Πραγματικά ντρέπομαι γι αυτά που λες . Δείχνεις πόσο λίγος και μικρόψυχο είσαι . Σίγουρα δεν είσαι Κομανιότης. Ούτε πόντιος .

  • Ποτέ δεν θα γίνει ο οικοισμός δυστυχώς υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες Τσιούμαρης Βρυζίδου και τώρα ο Μεγάλος δήμαρχος Ζαμανίδης
    Τα χρήματα του Κομάνου δεν υπάρχουν πλέον στο ταμείο σειρά έχει η κοροϊδία με την Μαυροπηγή
    Μπράβο στην Κοζάνη έχει πολιτική μετεγκαταστασέων

  • 20 χρονια ά ζωνη
    20 χρονια μονιμοι στην ΔΕΗ
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΙΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ?

  • Πολύ καλά τα είπε ο χωριανός απο τον ποντιακο μαχαλα αλλα εσεις οι καιλαριωτες κολησατε στην αναφορα του στα 8μηνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.