«Συνεργασία Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης – Παραχώρηση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού»

3 Μαΐου 2018
12:33

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως στόχο τη διασύνδεση του με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της με κάθε δυνατό τρόπο, προχώρησε σε ανάπτυξη συνεργασίας με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Στο πλαίσιο αυτής, πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου, γόνιμος διάλογος του Καλλιτεχνικού Συμβούλου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης κ. Λευτέρη Γιοβανίδη με τους φοιτητές, παρουσία του Πρύτανη του Π.Δ.Μ. Καθηγητή κ. Αντώνιου Τουρλιδάκη, διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος, για τη δυνατότητα δημιουργίας θεατρικής ομάδας στους κόλπους του Πανεπιστημίου, καθώς και άλλων εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δράσεων, με κεντρικό άξονα το Θέατρο. Η πανεπιστημιακή κοινότητα ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτό το κάλεσμα και έχουν ήδη αρχίσει να δρομολογούνται τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης και συγκεκριμένα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, για τις ανάγκες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως βασική μέριμνα την Παιδεία και την ουσιαστική καλλιέργεια των φοιτητριών και φοιτητών του, θα συνεχίσει να συμβάλει τα μέγιστα και με όποιον τρόπο διαθέτει στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, μετουσιώνοντας τη σημασία και τη δύναμη της συνέργειας και της συνεργασίας, σε πράξη.

3 σχόλια

  • Ας αρχίσουν οι φοιτητές να παρακολουθούν θέατρο! Ειναι παντελώς απόντες απο θεατρικές παραστάσεις που γίνονται στην πόλη!

  • Έδωσαν έναν υπολογιστή και σκέφτηκαν να κάνουν θεατρική ομάδα. Σε λίγο θα ανταλλάξουν χαρτί υγείας και θα βγάλουν δελτίο τύπου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.