Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, την Παρασκευή 04 Μαΐου

3 Μαΐου 2018
12:37
Κανένα σχόλιο

Σας ενημερώνουμε ότι το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (Π.Ε.Κ.) Κοζάνης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και τις επιθυμίες των συμμετεχόντων/ουσών όπως εκφράστηκαν στα ερωτηματολόγια που συμπληρώθηκαν κατά το σεμινάριο της 23ης Ιανουαρίου 2018, διοργανώνουν το δεύτερο για το τρέχον σχολικό έτος τετράωρο επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα:

«Διεύθυνση Σχολικής Μονάδας και Διαμόρφωση Σχολικού Κλίματος, με έμφαση στη Διαχείριση Συγκρούσεων».

Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται στους/στις Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας καθώς και στους/στις Προϊσταμένους/νες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διά ζώσης στην Κοζάνη και μέσω τηλεκπαίδευσης στις πρωτεύουσες των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων, την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, ώρα 10:00-14:00.

Επιμορφωτής θα είναι ο αν. καθηγητής του Παν/μίου Δ. Μακεδονίας, εξειδικευμένος επιστήμονας στο αντικείμενο, Γιώργος Ιορδανίδης.

Χώροι Επιμόρφωσης

  • Κοζάνη: Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, κτήριο πρώην Νομαρχίας

  • Γρεβενά: Αίθουσα 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών

  • Καστοριά: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καστοριάς

  • Φλώρινα: Αίθουσα Συνεδριάσεων Συμβουλίου Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.