kozan.gr: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια τέλεσης του αγώνα «3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΛΑΣΤΗΣ»

3 Μαΐου 2018
15:28
Κανένα σχόλιο

Aπαγόρευση της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος το Σάββατο 05/05/2018:
Α. από το 12ο έως το 24ο χλμ. Επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας – Βλάστης από ώρες 10:00-15:00.

Β. στην ανώνυμη κοινοτική οδό Τ.Κ Άρδασσας κατά μήκος ενός χλμ. από το ύψος του 7ου χλμ Επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας- Κρυόβρυσης από ώρες 08:00-15:00 για το SERVICE του αγώνα.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος την Κυριακή 06/05/2017:
Α. από το 12ο έως το 24ο χλμ. Επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας – Βλάστης από ώρες 10:00-15:00.

Β. στην ανώνυμη κοινοτική οδό Τ.Κ Άρδασσας κατά μήκος 1 χλμ. από το ύψος του 7ου χλμ Επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας- Κρυόβρυσης από ώρες 08:00-15:00 για το SERVICE του αγώνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται , για κατεύθυνση από και προς την Τοπική Κοινότητα Βλάστης , η κίνηση θα πραγματοποιείται μέσω του καθέτου άξονα της Εγνατίας Οδού
Κοζάνης – Φλώρινας , κατόπιν μέσω της Εγνατίας Οδού προς Ιωάννινα κι έπειτα από Σιάτιστα- Εράτυρα-Νάματα-Σισάνι-Βλάστη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.