Τουρνουά μίνι των ομάδων Handball της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Κλειστό της Λευκόβρυσης, την Κυριακή 6 Μαΐου

3 Μαΐου 2018
22:07
Κανένα σχόλιο
 Την τιμητική τους θα έχουν τα μίνι την ερχόμενη Κυριακή!  Στο στολίδι της πόλης, το γήπεδο της Λευκόβρυσης, θα διοργανωθεί τουρνουά μίνι, των ομάδων Handball της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα της τοπικής ομοσπονδίας.
 Όσες ομάδες προσέλθουν θα αγωνιστούν μεταξύ τους εκ περιτροπής και θα αποδείξουν στην πράξη, τις ικανότητες τους και τα αποτελέσματα των προπονήσεων όλης της χρονιάς.
 Ευχόμαστε να δούμε ένα όμορφο θέαμα, από αγόρια και κορίτσια έως δέκα χρονών, που επέλεξαν και αγαπούν αυτό το συναρπαστικό, δυναμικό και γρήγορο ομαδικό άθλημα.
 Ραντεβού στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, το πρωί της Κυριακής, 6 Μαΐου 2018!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.