Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα έναρξης 8:30 π.μ. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κοζάνης στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης θα πραγματοποιήσει επιμορφωτική ημερίδα ποδοσφαίρου με ομιλητές- επιμορφωτές τους:

  1. Νταλακούρας Ιωάννης

Τεχνικός διευθυντής ΠΑΕ Παναιτωλικός

8:45 – 10:00

«Οργάνωση επίθεσης από την άμυνα – Match up»

  1. Dr Παπανικολάου Ζήσης

Καθηγητής ποδοσφαίρου στο ΤΕΦΦΑ Τρικάλων

10:15 – 11:00

«Προπόνηση ποδοσφαιρικής ταχύτητας» και

11:15 – 12:00

«Προπόνηση νευρομυικής συναρμογής και ευκινησίας του ποδοσφαιριστή»

  1. Αλεξίου Βασίλης

Προπονητής φυσικής κατάστασης

12:00 – 13:00

«Μία διαφορετική προσέγγιση στην έννοια φυσική προετοιμασία στο ποδόσφαιρο»

Η διαδικασία της επιμόρφωσης θα πραγματοποιείται με την προκαταρκτική εισήγηση του επιμορφωτή για το θέμα που θα διαπραγματευτεί στην αίθουσα της ΕΠΣ για 10΄-15΄ και στη συνέχεια πρακτική επίδειξη στο ποδοσφαιρικό γήπεδο με ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών του νομού. Στη συνέχεια θα ακολουθεί συζήτηση του επιμορφωτή με τους προπονητές για εμπέδωση και απορίες σχετικά με το θέμα που διαπραγματεύθηκε.

Στη διαδικασία της επιμορφωτικής ημερίδας επιβάλλεται να συμμετάσχουν όλοι οι προπονητές ποδοσφαίρου που μπορεί να είναι ή να μην είναι μέλη του συνδέσμου μας, καθώς και γυμναστές που ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, καθώς και υποψήφιοι προπονητές.

Η συμμετοχή για τα μέλη του συνδέσμου είναι δωρεάν

Υ.Γ.: Τα μέλη του συνδέσμου παρακαλούνται να τακτοποιήσουν την συνδρομή του έτους 2018 (20 ευρώ) και τυχόν οφειλές παλαιότερων ετών, για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στην ανανεωτική σχολή καρτών τριετίας που θα πραγματοποιηθεί άμεσα σύμφωνα με έγγραφο της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου