Νέα Δημοκρατία: Πολιτική Ακαδημία Στελεχών, σε Κοζάνη και Φλώρινα, την Κυριακή 20 Μαΐου

18 Μαΐου 2018
10:58
Κανένα σχόλιο

Η καινοτόμα δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, που εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2016, έχοντας ολοκληρώσει 14 κύκλους επιμόρφωσης σε όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα και Κομοτηνή, την Κυριακή θα πραγματοποιήσει τον 15ο κύκλο στην Κοζάνη και τη Φλώρινα.

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Θα αναπτυχθούν μεταξύ άλλων είναι στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας.

Αναλυτικότερα, η Πολιτική Ακαδημία θα πραγματοποιηθεί:

  • Στην Κοζάνη, στην αίθουσα Κωνσταντίνου Καραμανλή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ώρες 09:00-13:00

  • Στη Φλώρινα, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «Φαίδων» και ώρες 14:00-18:00

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.