kozan.gr: Ο Γιώργος Λυσαρίδης, μίλησε, στην Κοζάνη, για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

18 Μαΐου 2018
22:14

Εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης. Στη σημερινή εκδήλωση ο καθηγητής Μαθηματικών Γιώργος Λυσαρίδης πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου», ενώ αμέσως μετά η Μέριμνα Ποντίων Κυριών της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης παρέθεσε δεξίωση με ποντιακά εδέσματα, στο Φουαγιέ της λέσχης. Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και τα Ποντιακά Σωματεία του Δήμου Κοζάνης.

 

 

2 σχόλια

  • Λυπάμαι που δεν είχε κόσμο.Αλλά ετοιμαζόταν η νεολαία για τον Παναγιώτη το βράδυ στο κλαμπ δύστυχος.Δεν εχω τίποτα με τον Παναγιώτη,να εχει καθε επιτυχία.Αλλα σε μία τέτοια ομιλία που ολοι είναι πανω από 45 χρόνων ειναι λυπηρό.Και να περιμένουμε το βράδυ παραμονή της γενοκτονίας να παμε να χορέψουμε

    • Παίζει τεράστιο ρόλο το ποιος διοργάνωσε την εκδήλωση αλλά και το ποιους κάλεσε. Το “κλειστό club” που λέγεται ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ακολουθεί έναν μοναχικό δρόμο. Αυτόν επέλεξε. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.