kozan.gr: Νίκος Λυσσαρίδης, υπεύθυνος του Γ.Ε.ΜΗ στο ΕΒΕ Κοζάνης: “Το 2017 είχαμε περισσότερα έσοδα στο Επιμελητήριο από τις διαγραφές, παρά από τις εγγραφές. Γίνανε περίπου 350 διαγραφές και περίπου 260 εγγραφές επιχειρήσεων” (Ηχητικό)

21 Μαΐου 2018
21:11

Στην εκπομπή «Ελεύθερο Πρωινό», στο «Ελεύθερο Ραδιόφωνο, στους 99fm και στη Β. Αννουλίδου, μίλησε σήμερα  Δευτέρα 21/5, ο Νίκος Λυσσαρίδης, υπεύθυνος του Γ.Ε.ΜΗ (ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ) στο ΕΒΕ Κοζάνης,  ο οποίος, μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι: “Το 2017 είχαμε περισσότερα έσοδα στο Επιμελητήριο από τις διαγραφές, παρά από τις εγγραφές. Γίνανε περίπου 350 διαγραφές και περίπου 260 εγγραφές επιχειρήσεων”. Για τη μεταφορά στο διαδίκτυο, του παρακάτω ηχητικού αποσπάσματος, kozan.gr:

2 σχόλια

  • Όσο θα υποβαθμίζεται στην περιοχή μας η ΔΕΗ και θα μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις τόσο θα κλείνουν επιχειρήσεις. Το διαθέσιμο προς κατανάλωση εισόδημα συνεχώς μειώνεται με αποτέλεσμα να μην επαρκεί για όλες τις επιχειρήσεις.

  • με αυτους που μπλεξαμε.η επιχειρηματικοτητα εχει ποινικοποιηθει γιατι να ασχοληθει κανεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.