Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2018 – 10η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα από την Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου, προετοιμάζεται με φρενήρεις ρυθμούς από τους διοργανωτές.

Η ανταπόκριση που υπήρξε σε επαφές με υποψήφιους εκθέτες σε όλη την Ελλάδα δικαίωσε τις προσδοκίες του Διοργανωτή Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας. Ο βαθμός πληρότητας ήδη αγγίζει τα περσινά επίπεδα. Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, και επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στον καλλιτεχνικό και γαστρονομικό μέρος του.

Το ιδιαίτερα ευχάριστο νέο για τους διοργανωτές, είναι το ότι διατηρεί και φέτος τις μεγάλες στρατηγικές συνεργασίες με τους παραδοσιακούς πλέον συμμάχους της Έκθεσης.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΣΕΕ

Η EGNATIA EXPO, οφείλει μέρος της επιτυχίας της στην διαχρονική άριστη συνεργασία που διατηρεί με την ΕΣΕΕ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως και η φετινή Έκθεση θα τεθεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Η συνεργασία αυτή, εξασφαλίζει τη συμβολή ενός κορυφαίου συλλογικού οργάνου της επιχειρηματικότητας σε εθνικό επίπεδο, στη διοργάνωσή μας. Εξασφαλίζει την παροχή της εκθεσιακής της τεχνογνωσίας, της στήριξης της σε συμβουλευτικό επίπεδο για τις επιχειρήσεις- εκθέτες, καθώς και της επικοινωνίας της διοργάνωσης με ένα τεράστιο δίκτυο επιχειρήσεων, συνδικαλιστικών σωματείων, και θεσμοθετημένων οργάνων σε πανελλαδική κλίμακα. Τέλος, ευνόητο είναι πως η παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού της Συνομοσπονδίας τις ημέρες της Έκθεσης, θα είναι υποστηρικτική σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΕΡΤ

Ανακοινώνεται ακόμα πως για τρίτη συνεχή χρονιά, της EGNATIAEXPO θα είναι η ΕΡΤ, προβάλλοντας την Έκθεση μας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας των διοργανωτών για εξωστρέφεια, το εθνικό μας Ραδιοτηλεοπτικό Δίκτυο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, και έτσι διοργανωτές και οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν την δραστηριότητά τους στην έκθεση σε εθνικό επίπεδο. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως κατά την περσινή έκθεση, αυξήθηκε εμφανώς ο αριθμός των μη Δυτικομακεδόνων επισκεπτών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΑΣ Η ΔΕΗ ΑΕ

Ο Όμιλος ΔΕΗ, βρίσκεται διαχρονικά κοντά στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που ξεκινούν στη Δυτική Μακεδονία. Μια από αυτές, είναι και η EGNATIAEXPO.

Ο βασικός αναπτυξιακός πυλώνας της περιοχής, και βασικός ενεργειακός πυλώνας στην εθνική μας οικονομία θα είναι ο μεγάλος υποστηρικτής της επετειακής “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2018”, επιβεβαιώνοντας το διαρκές και ουσιαστικό ενδιαφέρον της Επιχείρησης για την πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, και για τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο του ενεργειακού λεκανοπεδίου.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να συμμετέχουν στην 10η επετειακή σας έκθεση και ιδιαίτερα όσοι δεν έχουν λάβει μέρος. Διότι οι επιχειρηματίες την ανάπτυξη την φέρνουν μόνοι τους, δεν την περιμένουν μόνο από τους άλλους. Εμείς σας εγγυούμαστε ότι ο σχεδιασμός μας θα ικανοποιήσει τους στόχους σας.

Η έκθεση έχει ήδη αυξημένη πληρότητα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεχίζεται. Οι υποψήφιοι εκθέτες, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μιχάλη Μακαρίου (Τηλ. 6945763583) και με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 24630-27265).

Από το Γραφείο Τύ