kozan.gr: Xύτρα Ειδήσεων: Τα πρακτικά των τελευταίων συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, ζήτησε κι έλαβε ο Δημοσθένης Κουπτσίδης

22 Μαΐου 2018
21:38

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, τα πρακτικά των τελευταίων συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, ζήτησε – κατόπιν αίτησης – κι έλαβε, σήμερα Τρίτη 22/5, ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, προκειμένου, όπως μαθαίνουμε, να διερευνήσει αν προκύπτουν ζητήματα νομικής φύσεως για εκείνους που τοποθετήθηκαν, εναντίον του, στο κορυφαίο συλλογικό όργανο σε επίπεδο Περιφέρειας, σε ό,τι αφορά  την υπόθεση της μελέτης της ΒΕΠΕ Γρεβενών, για την οποία ο πρώην δήμαρχος Γρεβενών απαλλάχθηκε, πριν από λίγες μέρες, με δικαστικό βούλευμα. 

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ.ΒΑΛΟΥΝ.ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ.Ο.κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΑΙΝΤΕ ΘΕΟΔΩΡΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.