kozan.gr: Μοναδικές γεύσεις δημιούργησαν, παρουσίασαν και πρόσφεραν, το απόγευμα της Πέμπτης 31/5, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

31 Μαΐου 2018
20:53

Τη δική τους «Εικονική Επιχείρηση» δημιούργησαν και παρουσίασαν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης το απόγευμα της Πέμπτης 31/5 στο Mind Bar στην Κοζάνη. Οι μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους δημιούργησαν μοναδικές γεύσεις. Το πρόγραμμα προσαρμόστηκε στις ιδιαιτερότητες των μαθητών και των μαθητριών του Εργαστηρίου, με την Εικονική Επιχείρηση «ε.ε.ε…ΕΚ Κοζάνης με ΑΓΑΠΗ». Τα παιδιά, ευαισθητοποιημένα σε θέματα υγιεινής διατροφής αλλά και στο θέμα της οικονομικής κρίσης, πρότειναν και ξεκίνησαν την παρασκευή και συσκευασία προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής (μπισκότα, κέικ, κρουασάν, μηλοπιτάκια κ.ά.) με αγνά και οικονομικά υλικά. τα οποία διατίθενται σε συνεργαζόμενα καφέ της περιοχής και σερβίρονται συνοδεία ροφημάτων.


Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.