Έρχεται το 2ο Fashion Celebration!

Εμπλουτίζεται και σταδιακά ανακοινώνεται το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της Επετειακής 10ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2018 στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου Παντελίδη στην Πτολεμαΐδα

Ανακοινώνεται πως την Κυριακή 17 Ιουνίου (4η μέρα της Έκθεσης) θα λάβει χώρα το 2ο Fashion Celebration. Η γνωστή sold out εκδήλωση έρχεται φέτος ακόμα πιο πλούσια, έτοιμη να μας εντυπωσιάσει!

Πρόκειται για μια επίδειξη μόδας στην οποία συμμετέχουν πολλά καταστήματα της περιοχής, τα ρούχα των οποίων θα φορούν μοντέλα από την περιοχή. Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να αποτελέσει μια γιορτή της μόδας, όπως άλλωστε λέει και το όνομά της!

To event ογανώνει η vivateam, χορεύουν οι ομάδες DANCEWAY, TOPGYM, BOLERISTAS και INTERNATIONAL DANCE HOUSE. Τις κομμώσεις θα επιμεληθούν οι JAMIE BO AND BRO, μουσική θα παίξει ο dj Panos Kritsanis. Παρουσιάζει η Εύα Μελίδου.

Η εκδήλωση  θα λάβει χώρα στην ΠΙΣΙΝΑ του Ξενοδοχείου Παντελιδης, την Κυριακή 17/6 και ώρα 21.00. Η είσοδος είναι 3 ευρώ με αναψυκτικό.

Την Έκθεση EGNATIA EXPO διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης. Η έκθεση έχει ήδη αυξημένη πληρότητα, ενώ η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεχίζεται. Οι υποψήφιοι εκθέτες, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μιχάλη Μακαρίου (Τηλ. 6945763583) και με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 24630-27265).