Το Σωματείο  Ενέργειας ΔΕΣΜΗΕ – ΔΕΗ «Η ΕΝΩΣΗ» για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

7 Ιουνίου 2018
12:58
Κανένα σχόλιο

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, το Σωματείο  Ενέργειας ΔΕΣΜΗΕ – ΔΕΗ «Η ΕΝΩΣΗ» εύχεται σε όλους τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος να επιτύχουν τους στόχους τους.
Αγαπητοί μαθητές καταβάλατε την απαιτούμενη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα της μαθητικής  σας πορείας και ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε τα διδαχθέντα και τις συμβουλές των καθηγητών σας, για να δικαιώσετε τις προσδοκίες σας και τις προσδοκίες των γονιών σας.
Οδηγός σας στις εξετάσεις αυτές, που σηματοδοτούν μια από τις σημαντικές προσπάθειες πρέπει να είναι η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και η πίστη στην επιτυχία.
Σε αυτές τις δύσκολες μέρες των εξετάσεών σας, το Σωματείο  Ενέργειας ΔΕΣΜΗΕ- ΔΕΗ << Η ΕΝΩΣΗ >> σας εύχεται Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη , ώστε να βγείτε νικητές στη δύσκολη αυτή μάχη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.