Τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ του Δ.Α.Κ. Κοζάνης

7 Ιουνίου 2018
21:15

Τα εξωτερικά γήπεδα Μπάσκετ στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 20 Ιουνίου 2018 λόγω εργασιών (τοποθέτηση ελαστικού τάπητα).

Για το ΝΠΠΔ-ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Ιωαννίδης

8 σχόλια

  • Συνήθως τέτοιες ανακοινώσεις τις εκδίδουν τα γραφεία τύπου των φορέων. Καταλάβαμε ότι “κατόπιν ενεργειων μου κλπ, κλπ” κ. Πρόεδρε του ΟΑΠΝ… Ξεπερασμένες παλαιοκομματικές λογικές σε “νέα” συσκευασία!!

      • Ο τρόπος που προσπαθεί να προωθήσει τον εαυτό είναι παλαιοκομματικός και απευθύνεται αποκλειστικά σε χαμηλού δείκτη παλαιοκομματικά μυαλά και υποστηρικτές ακόμα ποιο χαμηλού δείκτη . Γιάννη καρφώνεσαι

  • Μετά από πολλά χρόνια ανακαινίζεται ο χώρος των εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ του ΔΑΚ. Μπράβο και πάντα τέτοια!

  • Ένα καλοκαίρι περιμένουμε να παίξουμε μπάσκετ τώρα βρήκαν να κάνουμε εργασίες …Αυτά γίνονται Μάρτιο ….

  • Και κατά τα άλλα αντί να έχουν κλείσει τον καταταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΔΑΚ για επανασπορά και συντήρηση τον έδωσαν για το … πρωτάθλημα δικηγόρων μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Λες και δεν υπήρχαν άλλα περιφερειακά γήπεδα σε καλύτερη κατάσταση.
    Οσο για τον αγωνιστικό χώρο του Στρατιωτικού πάλι δεν γίνεται καμιά σοβαρή συντήρηση, δεν βάζουμε πατάτες και λαχανικά καλύτερα να πιάσει και τόπο, γιατί για μπάλα είναι τραγικό και επικίνδυνο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.