Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή”

8 Ιουνίου 2018
13:36
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί Βοϊώτες – μέλη του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή” σας προσκαλεί και σας ενημερώνει ότι:

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Συλλόγου επί της οδού Γ. Τιόλη 1 στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου καθώς και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας μελών ως νέα ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Συλλόγου. Εάν και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία μελών, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Συλλόγου.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου υποβάλλουν αίτηση έως τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου (τηλέφωνα επικοινωνίας 24610 31529, 6979 978194 και 6974 079149).

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ – ΘΕΜΑΤΑ

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

  2. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.

  3. Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

  4. Προϋπολογισμός 2019

  5. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

  6. Έγκριση Οικονομικού απολογισμού απερχόμενου Δ.Σ.

  7. Έγκριση Προϋπολογισμού 2019

  8. Τοποθετήσεις μελών

  1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, με σκοπό την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

  2. Πραγματοποίηση εκλογικής διαδικασίας

Παρακαλούμε για την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.